מכרז משולב 44/17 - סגן/ית מהנדסת העיר

כפיפות: מהנדסת העיר
דרוג המשרה  : שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
- אחריות כוללת על מכלול הבנייה הציבורית בעיר - אחריות למהלך תקין וניהול עבודות תשתית ובינוי ברחבי העיר לרבות בקרה תקציבית, בקרת איכות ועמידה בלוחות זמנים.
- הקמה והובלת צוותי תכנון והיגוי ארוכי טווח בנושאים הנדסיים שונים.
- הכנת תוכנית עבודה מתואמת תקציב שנתית ורב שנתית בהתאם להכוונת מהנדסת הרשות.
- ניהול תכנון והכנת מכרזים בהתאם למדיניות הנהלת העירייה והכוונת מהנדסת הרשות.
- פיתוח וטיוב מערכות מידע ממוחשבות ומערכות שימור ידע הנדסי.
- מעקב ביצוע בהתאם ללוחות זמנים של משימות שוטפות באגף הנדסה.
- ייצוג העירייה בפני גורמי פנים וחוץ בנושאים הנדסיים.
- קשר עם נותני שרות וספקים .
- טיפול וניהול פניות ציבור בנושאים שונים.
- תיאום וניהול ממשקי אגף עם גופי העירייה השונים.
- ביצוע מטלות נוספות בטווח הרחב של העיסוק בהתאם להנחיית מהנדס הרשות.
- אחריות למערך התחזוקה ההנדסית ברחבי העיר.
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מהנדסת העיר בתחום הרחב של העיסוק

דרישות התפקיד:
השכלה:
בעל/ת תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ, באחד מהתחומים הבאים: הנדסה, אדריכלות או תכנון ערים.
או
הנדסאי או טכנאי רשום בהתאם לסעיף 39 לחוק ההנדסאים והטכנאים המוסמכים, התשע"ג- 2012 באותם התחומים.

ניסיון מקצועי:
- עבור בעל תואר אקדמי – ארבע שנות ניסיון כמהנדס/ת ביצוע ופיקוח בנושאי תשתיות ובנייה ציבורית , עדיפות לבעלי ניסיון ברשויות מקומיות.
- עבור הנדסאי רשום – חמש שנות ניסיון בתחום ביצוע ופיקוח בנושאי תשתיות ובנייה ציבורית
- עבור טכנאי רשום – שש שנות ניסיון בתחום ביצוע ופיקוח בנושאי תשתיות ובנייה ציבורית

ניסיון ניהולי:
- שנתיים ניסיון בניהול צוות עובדים מקצועיים בכפיפות ישירה.

כישורים אישיים
נשיאה באחריות, כושר ביצוע, התמדה, עמידה בלחץ זמן, תפקוד בשעות בלתי שגרתיות, שעות נוספות ונסיעות בתפקיד, יכולת ניהול משא ומתן, אמינות, יצירתיות, יזמה, קפדנות בביצוע, ערנות, , יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת עבודה עם קהל, יכולת תיאום ופיקוח וסמכותיות.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.
2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.
3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 25.6.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.
5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
    סגן ומ"מ ראש העיר