מכרז משולב 46/17 - מנהל/ת מדור רווחת הפרט והדרכה

דרגת המשרה:  37-39 בדירוג המח"ר
כפיפות:  מנהלת מחלקת רווחת הפרט והדרכה

תיאור התפקיד :

- טיפול וליווי עובדים בתחומי רווחת הפרט – שמחות, משברים, מחלות ממושכות, מצוקות,  תאונות עבודה, אבל וכו'.
- תכנון וביצוע טקסים ואירועים – הרמות כוסית חגים, עובדים מצטיינים, טקסי פרישה, טקסי קביעות, קייטנות ועוד.
- אחריות לפיתוח, בנייה ומימוש תכנית הדרכה להכשרה מקצועית, ניהולית ואישית של עובדי העירייה ומנהליה.
- פיתוח תכני קורסים והכשרות, מערכי לימוד ולומדות במכלול תחומי התפקידים ברשות   המקומית ועל-פי תכנית העבודה שנתית.
- מיצוי זכויות וזכאויות  מול מוסדות שונים (כמו ביטוח לאומי, ועדות רפואיות וכדומה).
- כל מטלה אחרת שתוטל ע"י מנהלת המחלקה לרווחת הפרט וההדרכה ומנהל אגף משאבי אנוש והדרכה.

דרישות התפקיד :

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ

ניסיון מקצועי:
- יתרון לבעלי ניסיון בארגונים גדולים בתחום ההדרכה והפיתוח הארגוני.

כישורים אישיים:
יוזמה, הבנה ותפיסה, יכולת תכנון ותיאום, בעל גישה שירותית, ראיה מערכתית, יכולת עבודה בלחץ, יכולת קבלת החלטות, קפדנות ודיוק בביצוע; יושר, אמינות ומהימנות אישית; סמכותיות;  יחסי אנוש טובים; כושר הבעה טוב בכתב ובע"פ, יכולת עבודה בלחץ.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 9.7.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים
בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה  של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
         ראש העיר