מכרז משולב 61-64/17 - לבורנט/ית מדעים בבתי ספר

מכרז משולב 61-64/17 - לבורנט/ית מדעים בבתי ספר

תואר המשרה: לבורנט/ית מדעים בתיכונים: הרצוג, כצנלסון והרצוג ובחטיבת אלון (4 משרות)
היקף משרה: 3 משרות 100% (42.5 ש"ש), משרה אחת 75% משרה
כפיפות:  מנהל/ת בית הספר
מתח דרגות:  37-39 בדירוג הנדסאים

תיאור התפקיד:
- הפעלת המעבדה בשעות הלימודים.
- הכנת ציוד, כלים וחומרים לביצוע ניסויים ע"י התלמידים.
- עזרה למורה ותלמידים בשעת ביצוע ניסויים במעבדה.
- שמירה על תקינות ציודו החומרים שבמעבדה ופיקוח על תחזוקתם.
- נקיטת אמצעי בטיחות מתאימים לביצוע ניסויים.
- סיוע למורה בהפקדת דפי עבודה, חומר נלווה, שימוש במחשבים בלימודי המדעים.
- סיוע למורה ולתלמיד בשימוש במחשבים במהלך השיעור.
- ניקוי כלים לאחר ביצוע המעבדות.
- הזמנה ורכישת ציוד.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל/ת בית הספר

דרישות התפקיד

השכלה:
בעל תואר אקדמי, שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחו"ל, בתחומי המדעים.
או
תעודת הנדסאי בתחומי הביולוגיה, הפיזיקה,  הכימיה או בתחומי המדע הקשורים אליהם.
או
תעודת טכנאי בתחומי הביולוגיה, הפיזיקה, הביוטכנולוגיה, הכימיה או בתחומי מדע הקשורים אליהם.

ניסיון מקצועי :
לפחות שנה ניסיון בתפקיד זהה בבי"ס- יתרון.

• מועמדים מתאימים ידרשו להציג אישור היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסויימים, תשס"א 2001.

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, סדר וניקיון, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, אמינות ומהימנות אישית, יכולת עבודה בצוות, יחסי אנוש טובים, עמידה בלוח זמנים

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 30.7.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו