מכרז משולב 56-59/17 - ספרן/ית

מכרז משולב 56-59/17 - ספרן/ית

תואר המשרה: ספרן/ית בבתי ספר (4 משרות)
אחוז משרה : תיכון הרצוג (100%), תיכון רבין (70%), חט"ב שז"ר (80%), אולפנת הראל (37%)
דרגת המשרה:  משתנה בהתאם להשכלה
דירוג/ דרגת המשרה: דירוג מח"ר / דירוג מינהלי/חינוך נוער וקהילה (בהתאם לכישורי המועמד/ת והשכלתו/ה)

תיאור התפקיד:
- תפעול הספרייה.
- מתן שירות/יעוץ לציבור לקוחות הספרייה.
- מיון וקטלוג בהתאם להנחיות הממונה.
- ביצוע פעילויות חינוכיות ופעילויות העשרה.
- הדרכת לקוחות הספרייה, תלמידים, בתחום הרחב של העיסוק לרבות שימוש במאגרי מידע, יעוץ באיתור, הדרכה ביבליוגרפית, יעוץ בכתיבה וכיו"ב.
- מתן שירותי ספריה: השאלת פרטי ספריה וטיפול בהחזרת הפריטים בהתאם למדיניות בית הספר.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל/ת בית הספר

דרישות התפקיד:

השכלה:
בעל תואר אקדמי, שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחו"ל בתחום הספרנות או המידענות.
או
סיים בהצלחה לימודי תעודה אקדמית בתחום הספרנות או המידענות.
או
בעל תואר אקדמי מוכר (רצוי בחינוך) וסיים בהצלחה לימודי ספרן מורשה.

ניסיון מקצועי:
בעלי ניסיון בעבודת כספרן/ית - יתרון

* מועמדים מתאימים ידרשו  להציג אישור היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסויימים, תשס"א 2001.

כישורים אישיים:   גישת שירות גבוהה, יושר, אמינות ומהימנות אישית, יחסי אנוש טובים, כושר הבעה טוב בכתב ובע"פ, יוזמה, הבנה ותפיסה, יכולת תכנון ותיאום, ראיה מערכתית, יכולת עבודה בלחץ, יכולת עבודה במספר פרויקטים במקביל, יכולת קבלת החלטות, קפדנות ודיוק בביצוע, יכולת ליזום ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער, יכולת הנחיית תלמידים בעבודת חקר.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 30.7.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו