מכרז משולב 35/17 - מנהל/ת גלריה 29 - מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים

מכרז משולב 35/17 - מנהל/ת גלריה 29 - מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים

תיאור תפקיד:  מנהל/ת גלריה 29 (מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים)
היקף משרה:    100%, 30 ש"ש, ארבעה ערבים
דרגת המשרה:  דירוג החינוך המשלים, דרגה תיקבע בהתאם להשכלת העובד
כפיפות:  מנהלת מדור הדרכה ומנהיגות צעירה

תיאור התפקיד :
- ניהול וטיפול במכלול נושאים בקרב בני נוער וצעירים בתחום המוסיקלי ומקום הבילוי.
- איסוף וגיוס משאבים לטובת מרכז מוסיקה, תוך עבודת ממשקים פנימיים וחיצוניים ובאמצעים שונים ומגוונים, הכוללים איסוף מידע, יצירה והרחבה של תחום המוסיקה במרכז ומתן מענה לנוער וצעירים.
- בניה ותכנון תכניות פעילות שוטפות ואירועים מיוחדים לנוער וצעירים בתחום המוסיקה והבילוי  בהתאם לצרכים שאותרו.
- הכנת תכניות עבודה ותכנון תקציב שנתי להפעלת מרכז המוסיקה.
- מעקב ביצוע מול תכנון ותקציב.
- פרסום ושיווק הפעילות והשירותים המוצעים על ידי מרכז המוסיקה והבילוי.
- גיוס כוח האדם המקצועי והמנהלי להפעלת מרכז המוסיקה כולל מדריכים מוסיקליים ומדריכי נוער, בתיאום עם הגורמים המוסמכים ברשות המקומית ובהתאם להנחיותיהם.
- ניהול צוות עובדים, הנחייה מוסיקלית ומקצועית ופיקוח על עבודתם של המדריכים כולל מתן משוב והערכה.
- טיפוח הקשר של מרכז הנוער עם הורי החניכים, תושבי הקהילה, בתי הספר הקהילתיים ומוסדות חינוכיים וקהילתיים אחרים בעיר.
- השתתפות בצוותי היגוי קהילתיים ופועל לתפעל את השירותים השונים הפועלים למען הנוער והקהילה.
- אחריות על סדרי הגבייה והתשלומים בהתאם להנחיות הרשות המקומית.
- אחריות לתקינות המבנה, שלמותו ותחזוקתו.
- נכונות לשיתופי פעולה וניהול משא ומתן עם גורמים שונים בעיר.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת נוער וקהילה

דרישות התפקיד :

השכלה: בעל/ת תואר ראשון הכולל הכשרה מוסיקלית.

ניסיון מקצועי:

- ניסיון מקצועי מוכח ומוצלח של שנתיים לפחות בתחומים הבאים: הדרכת בני נוער / ניסיון בעבודה עם בני נוער, ניהול פרויקטים, ניהול עובדים, הדרכה מוסיקלית.

דרישות מיוחדות:
- נכונות לעבודה בשעות לא שיגרתיות

כישורים אישיים: גישת שירות גבוהה, יוזמה, הבנה ותפיסה, יכולת תכנון ותיאום, ראיה מערכתית, כולל ארגון ופיקוח, יכולת עבודה בלחץ, יכולת עבודה במספר פרויקטים במקביל, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול, קפדנות ודיוק בביצוע; יושר, אמינות ומהימנות אישית; סמכותיות;  יחסי אנוש טובים; כושר הבעה טוב בכתב ובע"פ, כושר ניהול משא ומתן, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום, לתכנן ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם ילדים, בני נוער והורים.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לאגף משאבי אנוש לא יאוחר מתאריך 6.8.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק   בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
            ראש העיר