מכרז משולב 69/17 - עו"ס מלווה צעירים במסגרת תוכנית "יתד"
דלג על הודעות לתושב
הודעות לתושב

הודעות לתושב

אבגדהוש

מכרז משולב 69/17 - עו"ס מלווה צעירים במסגרת תוכנית "יתד"

תיאור המשרה: עו"ס מלווה צעירים במסגרת תכנית "יתד"
דירוג משרה:  יא'-ט',  בדירוג עו"ס
היקף משרה: 75% משרה, 29.5 ש"ש
כפיפות: מ"מ מנהלת אגף קהילה, רווחה ונוער

תיאור התפקיד:
- גורם מקצועי המוביל את התהליך הלווי והתמיכה בצעירים 18-25 במצבי סיכון ברשות.
- ליווי פרטני של צעירים וצעירות במצבי סיכון:
• איתור ויישוג – יצירת קשר עם הצעירים והצעירות המעוניינים בליווי.
• אינטייק – קיום מפגשים עם הצעיר למיפוי ראשוני של צרכיו.
• בניית תכנית פעולה אישית בשיתוף הצעיר להשגת המטרות בתחומי החיים השונים של הצעיר.
• לווי מתמשך וקבוע – קיום קשר קבוע ויציב עם הצעיר וסיוע לו בנקודות משבר

- בניית מערך בין ארגוני ורב מקצועי של שירותים ומענים הפועלים בתיאום ובשיתוף פעולה למען הצעירים במצבי סיכון:
• העלאת המודעות ברשות המקומית לנושא הצעירים בכלל וצעירים במצבי סיכון בפרט.
• תכלול ופיתוח המערך הרשותי למען צעירים וצעירות במצבי סיכון, כולל גיוס והפעלת מתנדבים ומנטורים.
• הובלה מקצועית והפצת מידע בנושא צעירים וצעירות במצבי סיכון.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מ"מ מנהלת אגף קהילה, רווחה ונוער.

דרישות המשרה
השכלה:
- בעל/ת תואר ראשון בעבודה סוציאלית המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
- תעודת רישום בפנקס העובדים הסוציאלים.

ניסיון מקצועי:
- בעל/ת ניסיון של שנתיים לפחות בעבודה סוציאלית עם בני נוער או צעירים או משפחות צעירות
- בעל/ת ידע וניסיון בעבודה בסביבה ממוחשבת לרבות תוכנות אופיס.
חריצות ואמינות.
- יכולת עבודה תחת לחץ והתמודדות עם ריבוי משימות
- היכרות עם מערכות ממוחשבות ורשתות חברתיות
• המועמד/ת נדרש לצרף תיעוד מפורט להוכחת עמידתו בדרישות התפקיד. מועמד/ת שלא יצרף תיעוד כאמור תיפסל מועמדותו על הסף.

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, יוזמה, יצירתיות בעבודה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, שירותיות, כושר, יחסי אנוש טובים .

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 20.8.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
            סגן ומ"מ ראש העיר