מכרז משולב 42/17 - סגן/ית מנהל מחלקת החינוך העל יסודי

היקף משרה:    100% משרה, 42.5 שעות שבועיות
כפיפות: מנהל מחלקת החינוך העל יסודי

תיאור התפקיד:
- שותפות בגיבוש מדיניות בתחום החינוך העל יסודי ובניהול המערך החינוכי העירוני בהלימה להנחיות משרד החינוך.
- שותפות בתכנון הפעילות השנתית של מערך החינוך העל יסודי וניהול תקציב.
- שותפות בפיתוח יוזמות חינוכיות.
- אחריות להפעלת תכניות עבודה המאושרות ע"י הנהלת אגף החינוך
- שותפות בפיתוח והובלת חדשנות חינוכית בבתי הספר העל יסודיים.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל מחלקת חינוך העל יסודי

דרישות התפקיד:

השכלה :
- בעל/ת תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים מחוץ לארץ
- תינתן עדיפות לבעלי תואר שני
- תעודת הוראה

ניסיון מקצועי:
- ניסיון של 3 שנים לפחות בתחום החינוך העל יסודי: רכז/ת שכבה, סגן/ית מנהל, רכז/ת פדגוגי וכדומה או עבודה דומה ברשות מקומית

דרישות נוספות:
העובד אינו יכול לעסוק בחינוך אם נתקיים אחד מאלה:
- הורשע בעבירה שיש בה כדי לפגוע בביטחון המדינה
- הורשע בעבירה אחרת שיש עימה קלון והמנהל הכללי סבור כי לאור הרשעה זו אין העובד ראוי לשמש עובד חינוך
- הוכח למנהל הכללי שיש בהתנהגותו של העובד משום השפעה מזיקה על התלמידים
- בגיר שהורשע בעבירת מין בהתאם להוראות

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, בעל/ת חזון חינוכי, ערכי וחברתי, כושר הדרכה להובלה פדגוגית, חריצות, נכונות לעבודה בשעות לא שגרתיות, יכולת קבלת החלטות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, טיפול במספר נושאים במקביל, דייקנות בביצוע, אחריות, יכולת עבודת צוות, יכולת קיום קשרי עבודה עם גורמים ממשלתיים, רשויות ציבוריות ואחרים, תודעת שירותה גבוהה ויחסי אנוש מעולים.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.9.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו