מכרז משולב 68/17 - מזכיר/ה משנית בחטיבת רמון

מתח דרגות:  5-8 בדירוג המנהלי/ 35-38 בדירוג המח"ר
כפיפות: מנהלת בית הספר

תיאור התפקיד
• ניהול לו"ז כולל תיאום ישיבות וזימון הורים.
• ניהול מסמכים וטיפול בדואר בית הספר.
• טיפול בתיקי תלמידים.
• ניהול דיווחי נוכחות מורים.
• טיפול בפניות הורים וברישום תלמידים.
• הכנת תעודות לתלמידי בית הספר.
• תפעול פרויקטים ייחודיים וכל משימה שתידרש במסגרת הרחבה של התפקיד.
• כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת בית הספר

דרישות המשרה:

השכלה:
- 12 שנות לימוד (בגרות מלאה), תינתן עדיפות לבעלי תואר אקדמי.
- עברית ברמה גבוהה

ניסיון מקצועי:
• ידע וניסיון בניהול משרד ממוחשב
• שליטה מלאה בתוכנות אופיס
• ניסיון בעבודה כמזכירת בית ספר- יתרון
• שליטה מלאה בתוכנות ה- OFFICE

* המועמדים המתאימים ידרשו להציג אישור היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים, תשס"א 2001.

כישורים אישיים:
יוזמה, יחסי אנוש טובים, שירותיות, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 27.8.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי