מכרז משולב 72/17 - מדריך/ת העשרה לימודית בבית האבן

היקף משרה:   40% משרה, 12 שעות שבועיות
כפיפות: מנהל מרכז בית האבן

תיאור התפקיד:
- לימוד מקצועות מתמטיקה, אנגלית ומדעים.
- חניכה וליווי של מילגאים וסטודנטים שמלמדים במרכז.
- אחריות על פרויקט הלמידה וההעשרה במרכז בית האבן.
- קשר עם המורים, הורי התלמידים והתלמידים בבית האבן ומעקב אחר התקדמותם לאורך השנה.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל מרכז בית האבן

דרישות התפקיד :
השכלה:
- בעל/ת תואר ראשון- עדיפות לתואר בחינוך הפורמלי/ הבלתי פורמלי בתחום קידום נוער ,מדעי ההתנהגות, או קרימינולוגיה.
- תעודת הוראה - יתרון

ניסיון מקצועי :
- ניסיון מוכח בהוראה/ הדרכה – יתרון למקצועות הלימוד הרלוונטיים

דרישות נוספות:
- נכונות לעבודה גם בשעות אחר הצהריים והערב

כישורים אישיים :
אמינות ומהימנות אישית ,יוזמה , יכולת עבודה בצוות, יכולת לשתף פעולה עם גורמים שונים – תושבים ובעלי תפקידים, מוסדות וארגונים וכו', כושר ביטוי בכתב ובע"פ, יכולת עמידה בלחצים ידיעות השפה העברית על בוריה.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.9.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי