מכרז משולב 65-66/17 - מזכיר/ה ראשי/ת ביה"ס יסודי

מכרז משולב 65-66/17 - מזכיר/ה ראשי/ת ביה"ס יסודי

תואר המשרה:  מזכיר/ה ראשי/ת בבית ספר גורדון
                      מזכיר/ה ראשי/ת בחווה חקלאית ( 2 משרות)

מתח דרגות :  7-9  בדרוג מינהלי / 37-39 בדירוג המח"ר
היקף משרה : 100% משרה , 42.5 ש"ש (בי"ס גורדון)
                    55%  משרה, 23 ש"ש ( חווה חקלאית)

תיאור התפקיד:

- ניהול משרד מזכירות בית הספר
- ניהול לוח זמנים של הנהלת בית הספר
- טיפול בדואר
- טיפול בתיקי תלמידים
- עבודה בתכנת מנב"ס כולל מצבת מורים ותלמידים, הקלדת ציונים
- ניהול דיווחי נוכחות מורים
- טיפול בפניות הורים
- ניהול תשלומי הורים, מאזנים ועבודה בתכנת "אסיף"
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת בית הספר

דרישות המשרה:

השכלה:  12 שנות לימוד לפחות, רצויה בגרות מלאה.

-     ידע וניסיון בניהול משרד ממוחשב הכרת  תוכנות אופיס.

ניסיון מקצועי:

- ניסיון מוכח במזכירות, רצוי בתחום מוסדות החינוך, יכולת עבודה עם תלמידים והורים.

- ידע בהנהלת חשבונות

כישורים אישיים:יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 27.8.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי