מכרז משולב 77-78/17 - עובד/ת קידום נוער

מכרז משולב 77-78/17 - עובד/ת קידום נוער

תואר המשרה: עובד/ת קידום נוער (2 משרות)
כפיפות: מנהלת היחידה לקידום נוער
היקף משרה:   100% משרה, 36 שעות שבועיות
מתח דרגות: חינוך משלים, בהתאם להשכלת המועמד.

תיאור התפקיד:
- איתור ויצירת קשר עם בני נוער גילאי 13-18 הנמצאים בניתוק ממסגרות לימוד או מגלים קשיי הסתגלות במסגרות הנ"ל.
- פעילות בדרכים של "יישוג"–(Reaching Out)  התערבות בסביבה הטבעית, תוך שימוש במידע משירותי החינוך או באמצעות מרכז מידע ממוחשב, ויצירת קשר עם הנער מתוך הדדיות ושותפות.
- הערכה ואבחון קשיים, צרכים, כוחות ורצונות של הנערים שבטיפולו.
-  תכנון יעדים טיפוליים לקידומו של כל נער ולמימוש הפוטנציאל האישי שלו בהתאם להנחיה המקצועית.
- פעילות בשלושה מישורי התערבות: טיפול פרטני, הנחיה והדרכה קבוצתית ועבודה קהילתית.
- עריכת הסכמים (חוזים טיפוליים) עם הנערים ומקבל את הסכמתם למטרות הטיפוליות, תוך בירור הקשיים וחלוקת התפקידים והאחריות.
- הפעלת כלים טיפוליים, חינוכיים, ייעוציים ותיווכיים, הנחיית תוכניות חינוכיות-טיפוליות קבוצתיות, ופעילות לשילובם של הנערים המנותקים במערכות הפורמליות והבלתי פורמליות התואמות את בני גילם.
- פעילות בדרכים של שיתוף פעולה עם השירותים האחרים בקהילה.
- ביצוע מעקב והערכה מתמדת אחר התקדמות הטיפול בהתאם ליעדים בתוכנית.
- לווי את הנערים ומעקב אחריהם גם במהלך שילובם במסגרת אחרת.
- פעילות בשיתוף פעולה עם הממונים ברשות ובהתאם להנחיותיהם, ועל פי מדיניות משרד החינוך.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת היחידה לקידום נוער

דרישות התפקיד:
השכלה:
- תואר ראשון באחד מהתחומים הבאים: קידום נוער בסיכון, עבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, חינוך, חינוך מיוחד, מדעי ההתנהגות, קרימינולוגיה. או סטודנט בסטאז' למקצועות אלו.
- תינתן עדיפות לבעלי תעודת עובד חינוך- בהתמחות קידום נוער.

דרישות מיוחדות:
- נכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות
- עבודה בשעות הערב (2-3 פעמים בשבוע)

הכשרה: המועמד/ת יחויב עד שנתיים ממועד תחילת עבודתו- להציג תעודת עובד חינוך.

ניסיון מקצועי: תינתן עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה עם נוער בסיכון.

כישורים אישיים: יכולת ליצירת קשר עם נוער בסיכון ונוער מנותק, אחריות, מסירות, יוזמה, יכולת הובלת קבוצות ותהליכים פרטניים, יכולת התמודדות טובה במצבי לחץ, יכולת לפתיחות וגמישות מחשבתית, מעורבות חברתית ואכפתיות, יכולת ביטוי בכתב ובעל פה, יכולת עבודה בסביבה מתוקשבת, אוריינטציה חינוכית- חברתית, בעל/ת מוטיבציה גבוהה וברק בעיניים, אהבה לעבודה עם בני נוער ואמונה בתפקיד.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לאגף משאבי אנוש והדרכה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך 3.9.2017בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
     סגן ומ"מ ראש העיר