מכרז משולב 82/17 - אגרונום במחלקת גנים ונוף

תואר המשרה: אגרונום במחלקת גנים ונוף
היקף משרה: 100% , 42.5 ש"ש
כפיפות:  מנהלת מחלקת גנים ונוף
מתח דרגות: 38-40 בדירוג מהנדסים / לפי טבלת שכר מהנדסים/ אדריכלים של משרד האוצר בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
- ניהול וריכוז תחום הטיפול בעצי העיר, יצירת מסד נתונים עירוני לכלל העצים בעיר וניהולו.
- ניהול מפקחי הגיזום וצוותי הגיזום.
- ניהול, פיקוח ובקרה  של גיזום עצים לסוגיהם, גודלם ותפקידם במרקם העירוני.
- אחריות ובקרה ליישום "נוהל הטיפול בעצים", על כל שלביו ופרטיו.
- אחריות על קבלת הצעות מחיר מקבלנים והכנת מפרטים לעבודת הקבלנים בתחום הגיזום לכל סוגי וגדלי העצים בעיר .
- העברת הדרכות, הנחיות והטמעת החומר לכלל הצוותים, תוך ביצוע הדגמות בשטח.
- הכנת תקציב שנתי ותכניות עבודה שנתיות וחודשיות עפ"י עצים בוגרים/צעירים.
- אחריות לתאום עם כל גורמי העירייה/ גורמי חוץ  בנושא הטיפול בעצים ברשות.
- אחריות להוצאת סקרי עצים , ניהול ובקרה על ביצוע הגיזום והטיפול הנדרשים  בעצים ברחבי העיר, בהתאם לממצאים.
- אחריות ליצירת מסד נתונים עירוני לכלל העצים בעיר וניהולו, לרבות עצים צעירים שמתווספים מעת לעת.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת גנים ונוף.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר ראשון בחקלאות/ אגרונום עם התמחות באורטיקולטורה (נוי ועצים)/ מדעי הצמח

ניסיון מקצועי:
- יתרון לבעלי שנת ניסיון בעבודה כאגרונום בגינון ו/או משתלת עצים ו/או עבודה בקרן קיימת לישראל.
- ניסיון קודם עבודה עם יישומי מחשב, שליטה מלאה בתוכנות ה- OFFICE

דרישות מיוחדות:
- רישיון נהיגה- חובה
- ידע מקצועי עדכני
- זמינות לעבודה בשעות מרובות ובלתי שגרתיות

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשנות, קפדנות ודייקנות בביצוע, הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולות ארגון ותכנון, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.9.2017, בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו