מכרז משולב 79/17 - מנהל/ת מדור שירות ופניות הציבור ורכז/ת רישום ושיבוץ בגני ילדים

תואר המשרה: מנהל/ת מדור שירות ופניות הציבור ורכז/ת רישום ושיבוץ בגני ילדים
היקף משרה:  100%, 42.5 שעות שבועיות
כפיפות:  מנהלת מערך החינוך לגיל הרך
מתח דרגות: 7-9 בדירוג המינהלי/ 37-39 בדירוג מח"ר

תיאור התפקיד:

ניהול מדור שירות ופניות הציבור, כולל:
- אחריות לקידום תהליך שיפור שירות מחלקת גני ילדים מול מחלקת השירות בעירייה
- מתן שירות פרונטלי לקהל ההורים בגני הילדים
- ניהול הפניות בתיבת הדואר האלקטרוני של מחלקת גני ילדים: ריכוז פניות הורים, מענה והפנייה לטיפול.
- ניהול תחום השירות ו CRM : עדכונים, קביעת מטרות ויעדים, שיפור השירות, בקרה והפקת לקחים.
- ניהול הממשק מול מוקד מגע"ר-  תמיכה מקצועית, מעקב פניות וניתובן לגורם המטפל.

ריכוז רישום ושיבוץ בגני ילדים:
- ריכוז אדמיניסטרטיבי של תהליכי הרישום והשיבוץ  בגני ילדים, כולל: רישום, בקשות מיוחדות לפני שיבוץ, טיפול בערעורים, וועדת חריגים וביטולים.
- טיפול בניהול זיכויי תשלומי הורים בהתאם לדרישות והתקנות
- חברה בוועדת הנחות לשכר לימוד בגני הילדים
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מערך החינוך לגיל הרך

דרישות תפקיד:

השכלה:
- בעל/ת 12 שנות לימוד
- תינתן עדיפות לבעלי תואר ראשון

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בניהול אדמיניסטרטיבי – חובה
- ניסיון בתחום החינוך /רישום/ שיבוץ - יתרון

דרישות מיוחדות:
- נכונות לעבודה בשעות נוספות ולא שגרתיות
- ידע וניסיון של שנתיים לפחות בניהול משרד ממוחשב - חובה
- שליטה מלאה בתוכנות אופיס

כישורים אישיים:
תפיסת שירות גבוהה, אמינות ומהימנות אישית גבוהה, יכולת ליזום ומולטי טסקינג, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם הורים, בעלי תפקידים בעירייה, מוסדות וארגונים חיצוניים,  כושר ניהול, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה, מעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ,.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.9.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.  ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו