מכרז משולב 93/17 - מזכיר/ת מחלקת תכנון עיר

כפיפות: מנהלת מחלקת תכנון עיר
היקף משרה: 100% משרה – 42.5 ש"ש

תיאור התפקיד:
- ניהול אדמיניסטרטיבי של המחלקה, כולל: טיפול בדואר נכנס ויוצא (לרבות דואר אלקטרוני), מתן מענה טלפוני וטיפול בפניות ציבור, תיוקים וכדומה
- הקלדה וניהול מסמכים
- אחריות לניהול יומן ופגישות של מנהלת המחלקה
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל מחלקת תכנון עיר

דרישות התפקיד:

השכלה:
• 12 שנות לימוד – תעודת בגרות חובה
• תינתן עדיפות לבעלי תואר אקדמי מוכר מהמוסד להשכלה גבוהה

ניסיון מקצועי
- ניסיון מוכח ומוצלח של שנתיים לפחות ב ניהול משרד
- שליטה מלאה בתוכנות ה- OFFICE

כישורים אישיים:
יכולת ארגון ותכנון, יכולת עבודה בצוות, יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, יצירתיות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לאגף משאבי אנוש לא יאוחר מתאריך 5.11.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר
המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק   בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי