מכרז משולב 92/17 - מנהל/ת מדור חוזים ובקרה

כפיפות: מנהל מחלקת כספים באגף תרבות
היקף משרה:  100% משרה – 42.5 ש"ש

תיאור התפקיד:
- אחריות לניהול מערך החוזים האגפי, כגון: חוזי יזמים, שכירות, מדריכים, נותני שירות, אמרגנים, מופעים וקייטנות, במסגרת אגף תרבות, מח' נוער ורשות הספורט.
- ניהול הכספים של קופת היכל התרבות והמנויים ואחריות על הרישום החשבונאי.
- הפקת פקודות זיכוי וחשבוניות ספקים.
- אחריות להתחשבנות כספים מול החברה לתרבות ופנאי.
- אחריות להזמנות רכש לאגף.
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל מחלקת כספים.

דרישות התפקיד:

השכלה:
• 12 שנות לימוד + תעודת בגרות מלאה- חובה
• הנהלת חשבונות סוג 3 - חובה

ניסיון מקצועי :
- ניסיון של שלוש שנים לפחות בהנהלת חשבונות
- ניסיון קודם בתוכנת חשבשבת
- שליטה מלאה בתוכנות ה- OFFICE

כישורים אישיים:
יכולת ארגון ותכנון, יכולת עבודה בצוות, יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, יצירתיות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לאגף משאבי

אנוש לא יאוחר מתאריך 19.11.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה

תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
    עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא

תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק   בכל עת או שלב את הליכיו של

מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה

של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו