מכרז משולב 99/17 - אחראי/ת תחום אדמיניסטרציה ופניות הציבור

כפיפות: מנהלת לשכת ראש העיר
דרגת המשרה: דרגה 37-39 בדירוג המח"ר, דרגה 7-9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:
- אחריות לתיאום פגישות, סיורים ואירועים בהשתתפות ראש העיר.
- אחריות לניהול פניות הציבור והקשר עם התושב.
- אחריות על מתן מענה אדמיניסטרטיבי שוטף בלשכת ראש העיר, כולל: טיפול בדואר, מענה טלפוני, טיפול בפניות וכיוצ"ב.
- ניהול תקציב רכש של לשכת ראש העיר
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת לשכת ראש העיר וראש העיר

דרישות התפקיד

ידע והשכלה :
- בעל/ת תואר אקדמי מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה

ניסיון מקצועי:
- ניסיון קודם בניהול יומן
- ניסיון בעבודה אדמיניסטרטיבית וניהול יומן של נושא משרה בכירה  - יתרון
- ניסיון אדמיניסטרטיבי במגזר המוניציפלי – יתרון

דרישות מיוחדות:
- עבודה במשמרות, כולל ימי שישי וערבי חג לסירוגין

 * המשרה מאוישת ע"י מ"מ

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, יכולת לשיתוף פעולה עם בעלי תפקידים בכירים, יכולת עבודה תחת לחץ תוך ריבוי משימות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, שירותיות, יחסי אנוש טובים מאוד .

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.11.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו