מכרז משולב 100/17 - אדריכל/ית נוף

תואר המשרה: אדרכיל/ית נוף
היקף משרה: 100%, 42.5 שעות שבועיות
כפיפות:   מנהלת מחלקת תכנון
דירוג ודרגה: דרגה 38-40 בדירוג המח"ר/ חוזה הנדסאים/ אדריכלים, בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:

ניהול הליכי תכנון נופי של שטחים ציבוריים והכנת תכניות לביצוע עבודות.
• אחריות על פיתוח המרחב הציבורי בעיר.
• פיקוח על עבודות פיתוח במרחב הציבורי.
• בדיקת תיקי פיתוח במסגרת בקשות להיתרי בניה.
• ליווי היבטי הפיתוח והנוף בהכנת תכניות בנין עיר.
• כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת תכנון עיר.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- אדריכל/ית נוף/בעל/ת תואר אקדמאי באדריכלות נוף/ הנדסאי/ת נוף.
- רישום בפנקס האדריכלים והמהנדסים.

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מקצועי מוכח של 3 שנים לפחות בתכנון ובפיקוח על עבודות פיתוח נופי /
בתכנון ו/או ניהול פרויקטים של בניה/ תשתית/ פיתוח  נופי, או הנדסאי/ת נוף

דרישות תפקיד מיוחדות:

שליטה ביישומי OFFICE, אוטוקד.

כישורים אישיים
כושר ניהול עובדים והנעתם, כושר עבודה בצוות, יכולת ארגון ותכנון, סמכותיות, אחריות, עמידה בלחץ, יכולת התמדה ועבודה שגרתית, שירותיות ויחסי אנוש גבוהים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, מרץ ופעלתנות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.12.217 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי