מכרז משולב 101-102/17 - אדריכל/ית במחלקת תכנון עיר (2 משרות)

מכרז משולב 101-102/17 - אדריכל/ית במחלקת תכנון עיר (2 משרות)

תואר המשרה: אדריכל/ית במחלקת תכנון עיר (2 משרות)
היקף משרה: 100% , 42.5 ש"ש
כפיפות:  מנהלת מחלקת תכנון עיר
מתח דרגות: דירוג מהנדסים  38-40 / לפי טבלת שכר מהנדסים/ אדריכלים של משרד האוצר

תיאור התפקיד:

• אחריות על מכלול הפעילויות התכנוניות של העיר בתחום התחדשות עירונית, לרבות תמ"א 38, פינוי בינוי, עיבוי וכדומה.
• ליווי וקידום תוכניות בניין עיר והנחיות עיצוב עירוני.
• אחריות על ייזום וביצוע מטלות בהתאם להנחיות מנהלת מחלקת תכנון עיר.
• טיפול בפניות, בהתאם להנחיית מנהלת מחלקת תכנון עיר.
• כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת תכנון עיר.

דרישות תפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר ראשון באדריכלות
- רישום בפנקס המהנדסים והאדריכלים

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוכח ומוצלח של 3 שנים לפחות בתחום התכנון ותהליכי התחדשות עירונית
- בקיאות בחוק התכנון והבנייה, התשכ"ה – 1965, והתקנות על פיו, לרבות ניסיון בקידום תהליכים סטטוטוריים
- ידע וניסיון בעבודה עם מערכות ממוחשבות כולל מערכות מקצועיות
- ניסיון בעבודה בתחום המוניציפאלי - יתרון

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשנות, קפדנות ודייקנות בביצוע, הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולות ארגון ותכנון, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.12.2017, בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי