הודעה על כוונה להתקשר עם חברת CAR2GO לצורך הפעלת מיזם להשכרת רכבים חשמליים בפורמט TIME SHARING

14/08/2016

עיריית כפר סבא מבקשת להפעיל מיזם של שיתוף רכבים, הכולל 50 רכבים חשמליים אשר יוצבו במספר אתרים ברחבי העיר כפר סבא.

תכולת המיזם:

הזכיין יידרש להקמת כעשרה מוקדים ברחבי כפר סבא במקומות שייקבעו מראש בתיאום עם העירייה.
בכל אתר יוכשרו כעשרה מקומות חניה לרכבים חשמליים.
בכל חניה יותקנו עמדות טעינה על ידי העירייה.
ההתקשרות בשלב הראשון היא לתקופה של שנתיים.

עיריית כפר סבא מבקשת להתקשר עם חברת CAR2GO לצורך הפעלת המיזם להשכרת כלי רכב חשמליים בפורמט של מערך שיתופי למנויים לצורך נסיעה מאתר לאתר.
עיריית כפר סבא קבלה חוות דעת ממנה עולה כי חברת CAR2GO היא המפעילה היחידה והבלעדית בארץ בעלת ניסיון להשכרת רכבים בפורמט של TIME SHARING.

בהתאם להוראות תקנה 3(4) לתקנות העיריות (מכרזים) התשמ"ח-1987, מבקשת עיריית כפר סבא להתקשר עם חברת CAR2GO לביצוע השכרת רכבים חשמליים בפורמט TIME SHARING כספק יחיד.

אדם הסבור  כי קיים מציע אחר, בעל ניסיון בהפעלת מיזם של שיתוף רכבים על בסיס TIME SHARING, היכול להפעיל מיזם כזה באמצעות רכבים חשמליים בעיר כפר סבא רשאי לפנות למחלקת קיימות בכתב בלבד באמצעות המייל- talpe@ksaba.co.il  או בכתובת: מחלקת קיימות- עיריית כפר-סבא, ויצמן 135, כפר סבא. זאת לא יאוחר מהתאריך 25.8.16 בשעה 12:00.

לוח מרקט כפר-סבא