עיריית כפר סבא מזמינה אתכם לקחת חלק בתחרות צילומים בדף הפייסבוק העירוני

אבגדהוש

עיריית כפר סבא מזמינה אתכם לקחת חלק בתחרות צילומים בדף הפייסבוק העירוני

8/08/2012

עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה ומרעננת ומזמינה את תושבי העיר חובבי הצילום לקחת חלק בתחרות צילומים לחיזוק הגאווה הכפר סבאית.  ואיך זה הולך? ובכן, תנו לדמיון להוביל אתכם- צלמו מקומות, אתרים, טבע, אנשים וילדים וכל מה שקשור בעיר כפר סבא. לאחר מכן יש להעלות את התמונות לדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא עד לתאריך 16.08.12 כדי שכולם יוכלו לראות, ליהנות ובעיקר להיות גאים בנופים היפים של העיר, באנשים ובמקומות המופלאים שיש בכפר סבא.  (בתקנון המלא של התחרות ניתן לצפות בדף הפייסבוק העירוני).

מנהל תחום הניו מדיה בעיריית כפר סבא, דותן חנסנסון, מוסר כי מתוך כל התמונות שיפורסמו בדף הפייסבוק ע"י המשתתפים, תזכה התמונה שצברה את מספר הלייקים הרב ביותר. והפרס- תמונתו של הזוכה המאושר תתפרסם בשלטי חוצות ענקיים במקומות מרכזיים ברחבי העיר כפר סבא.
דף הפייסבוק של עיריית כפר סבא פעיל זה מספר חודשים ומנוהל על ידי דותן חנסנסון. מטרתו ליצור ערוץ הידברות ישיר בין הגורמים המקצועיים בעירייה לבין תושבי העיר. דף הפייסבוק הוא במה פתוחה לתושבים להציע, לשאול ולהתעניין ומתקיים בו שיח ציבורי ענייני, אפקטיבי ופורה באופן יומיומי. במקביל יציע דף הפייסבוק שירותים שונים לתושב ומידע עדכני על מגוון הפעילויות המתקיימות בעיר.

לוח מרקט כפר-סבא