צאלה וקסמן גונן, דותן חנסנסון חדש! לוח מודעות חינמי של תושבי כפר-סבא

מה חדש?

אבגדהוש

חדש! לוח מודעות חינמי של תושבי כפר-סבא

עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה ראשונה מסוגה בארץ ומשיקה לוח מודעות חינמי של תושבי כפר- סבא
ובעלי עסקים בעיר.
17/09/2013
הגדל תמונה

צאלה וקסמן גונן שיזמה את הפרויקט מוסרת כי "מטרת הלוח הינה לעודד את העסקים המקומיים בעיר ולספק לתושבים פלטפורמה חינמית במגוון תחומים".

לוח מארקט- יוזמה חדשה של עיריית כפר סבא יוצאת לפועל בימים אלה. לראשונה בארץ, מציעה עיריית כפר סבא לוח מודעות חינמי במיוחד עבור תושבי כפר- סבא ובעלי העסקים בעיר באתר האינטרנט של העירייה.
צאלה וקסמן גונן מעדכנת כי בלוח Market אפשר לפרסם ולחפש עסקים, משרות, בעלי מקצוע, נדל"ן, פרסומי קח ותן, חוגים,  בעלי חיים והטבות רק לתושבי כפר- סבא, השרות ניתן בחינם והפרסום היינו באתר העירייה ובחוברת זמן איכות, המחולקת בחינם לבתי התושבים מידי חודש.
כחלק ממדיניות עידוד עסקים מקומיים ברחוב ויצמן והסביבה נערך משאל בקבוצות מיקוד וכן בסקר באמצעות פייסבוק של עיריית כפר סבא על צרכי פרסום קהילתיים בעיר ועפ"י המסקנות הושק הלוח תחת הקטגוריות המבוקשות ביותר: לוח נדל"ן, לוח עסקים, לוח מתנדבים, לוח בעלי-חיים.
מתוך הסקר עלו דרישות רבות עבור פרסום של מערכי התנדבות בעיר, כידוע עיריית כפר סבא מנפת עשייה התנדבותית בתוך הקהילה, לטובת פרויקט ההתנדבות של שעה תמורת שעה הושק לוח ייעוד ובו יוכלו מתנדבים למצוא מענה להתנדבות וכן שירותים שיוכלו לקבל במסגרת ההתנדבות.
מדוברת עיריית כפר סבא, צאלה וקסמן גונן נמסר כי "מדובר ביוזמה ייחודית שמטרתה ללכד ולאחד את הקהילה הכפר סבאית ולהעניק לה מידע והטבות ספציפיות לה. אנו מזמינים את התושבים לקחת חלק בפרויקט הייחודי שהינו חינם וללא תשלום"

צאלה וקסמן גונן

בתי עסק שמעוניינים לפרסם הטבות לתושבים ותושבים מוזמנים להכניס מודעות