דף הפייסבוק של עיריית כפר סבא הוא הדף המוביל בכל אזור השרון

דף הפייסבוק של עיריית כפר סבא הוא הדף המוביל בכל אזור השרון

כך עולה מסקר ניו מדיה שנערך לאחרונה. דותן חנסנסון מנהל הדיגיטל העירוני: "מדובר בהישג מרשים".
19/06/2014

השבוע דף הפייסבוק של עיריית כפר סבא חצה את קו 20,000 החברים וצבר הכי לייקים הרבה מבין ערי השרון. בסקר שמדד את מצבם של ניו מדיה ערי השרון עולה כי לכפר סבא מספר החברים הגבוה ביותר, 20,204 חברים.
אחריה מובילה: רעננה עם 6,507 חברים, אחריה: רמת השרון עם 5,396 חברים, הרצליה עם 4,603 חברים, הוד השרון עם 3,789 חברים, ראש העין 1,901 חברים. דף הפייסבוק מנוהל על ידי מנהל תחום הניו מדיה בעירייה, דותן חנסנסון, אשר מסר כי "לעיריית כפר סבא דף פייסבוק המוביל בארץ ברמת המעורבות והאינטראקציה של התושבים".

דותן חנסנסון הוסיף ואמר כי "בשנים האחרונות רשויות מקומיות רבות בארץ הקימו דף פייסבוק במטרה לשמור על קשר עם התושב. המדד העיקרי שעמד לרשותן על מנת להבין האם הדף שלהם אכן "עושה את העבודה" היה כמותי - מספר הלייקים שהעמוד קיבל. כפר סבא חצתה השבוע את 20 אלף הלייקים ועברה את שאר ערי השרון".

דותן חנסנסון

דותן חנסנסון, מנהל דף הפייסבוק העירוני

מדד חדש בשם Are Talking about you מראה כי דף הפייסבוק של עיריית כפר סבא מוביל מבין כל הערים בארץ. המדד הינו אומדן לרמת המעורבות והאינטרקציה של המבקרים בעמוד הפייסבוק של הרשות המקומית כנגזרת לתכנים שמופיעים בו. מהי ה"שיחה" שמתקיימת בפייסבוק סביב התכנים והפרסומים בדף האוהדים שלך.
גם במדד זה מובילה כפר סבא עם 14% של רמת מעורבות ואינטראקציה של התושבים בדף הפייסבוק, אחריה רעננה עם 10.1, הרצליה עם 8%, הוד השרון עם 4.6%.