עיריית כפר סבא סיימה את עבודות השיפוץ והשדרוג בשכונת גאולים

עיריית כפר סבא סיימה את עבודות השיפוץ והשדרוג בשכונת גאולים

15/06/2016

עיריית כפר סבא, המחלקה לעבודת ציבוריות סיימה את פרויקט שדרוג שכונת גאולים הוותיקה בעיר. מדובר בעבודות פיתוח שבוצעו במסגרת תכנית העבודה השנתית של אגף איכות הסביבה ומחלקת עבודות ציבוריות. תקציב הפרויקט כולו מוערך ב כחצי מיליון₪ במסגרת העבודות, שודרגה הכניסה לשכונה ובוצע חידוש האספלט כולל קרצוף וריבוד הכביש ברחוב אבן שפרוט ורמח"ל. כמו כן, שודרג גם מגרש הכדורסל ברחוב אבן שפרוט במסגרתו הוחלף המשטח למשטח איכותי. כמו כן ובמסגרת העבודות, נוספו עמודי תאורה ובוצעו עבודות גינון. את עבודות הגינון ביצעה מחלקת גנים ונוף שדאגה לשדרוג הכיכר בכניסה לשכונה ולעבודות גינון באזור הקיר האקוסטי. נוסיף כי המחלקה תדאג במשך כל השנה למראה הגינון בשכונה. פרויקט זה מצטרף לפרויקטים רבים שמבצע אגפי ההנדסה ואיכות הסביבה  ברחבי העיר.

יהודה בן חמו ראש העיר, "שדרוג שכונת גאולים הוותיקה נועדה לשפר את נראות ופני השכונה. עם סיום עבודות הפיתוח, יכולים התושבים ליהנות משכונה מטופחת ונעימה יותר. שביעות רצון התושבים עומדת בראש סדר העדיפויות שלנו ואנחנו מעודדים ומזמינים את נציגי השכונה להיות אתנו בקשר בכל שאלה".