27/06/2016
מועצת הנשים בכפר סבא מצדיעה לרונה רמון ומובילה אירועי תרבות איכותיים

בין הפעילויות הצפויות לחודש יולי: מפגש אישי עם רונה רמון, שיחה עם העיתונאית ענת לב אדלר בעקבות ספרה 'כותבת ומוחקת אהבה', הקרנת הסרט "יום האם" בסינמה סיטי ומגוון מפגשים עם דמויות מרתקות

מועצת הנשים בעיריית כפר סבא נערכת לקראת קיץ חם ומרגש עבור נשות העיר. מדובר במיטב אירועי תרבות ופנאי עליהם שקדו במועצה זמן רב במטרה להציע מגוון פעילויות לנשות העיר. בין האירועים הצפויים: מפגש מרתק עם אשת ידיעות אחרונות, ענת לב אדלר, שמכרה למעלה מ-40 אלף עותקים מספרה ״כותבת ומוחקת אהבה״, ותספר בהרצאתה המרתקת מהו סוד הזוגיות ארוכת השנים ומה מחזיק זוגות לאורך זמן יחד. אדלר תציף שאלות בנוסח: האם לדעתכם יש סיכוי למונוגמיה ולאהבה מתמשכת, מול התשוקה שטורפת הכל? האם הביטחון יכול לנצח את ההרפתקנות? ואיך שומרים על בערת הנישואין לאורך זמן?

רונה רמון תשתף בסיפור חייה הייחודי והמרגש כאשת האסטרונאוט הישראלי הראשון, וכאם שאיבדה את היקר לה מכל. רמון תספר על המעברים שנדרשה לעשות בחייה, על ההתמודדות עם האובדן כדמות ציבורית ועל מעגלי זהות ומשמעות כמניע לתהליך אימוני היוצא מתוך הכאוס, מעורר חזון ומביא לידי חיים עשירים ומלאים.

כרטיסים בטלפון 6775* או באתר http://tarbut.kfar-saba.muni.il

ערב סטנד אפ ייחודי בהובלת שלוש קומיקאיות, ובהנחיית מירי בלומנפלד עורכת עיתון קול הכפר, יופיעו: מרינה, רחלה ואביגיל. זהו ערב שכולו צחוק והנאה. האירוע יתקיים בחצר השוק "בקומה מעל" בערב שכולו שיק ונשיות. טלי ברסקי לוי, מאמנת עסקית, תגיע אף היא לעיר ותספר איך ניתן לאזן בין קריירה לאימהות. ההרצאה תעסוק בסוגיות הנוגעות לכל אישה בעולם המתקדם והמרתק ותספק כלים להתמודדות עם הדיסוננס בין הרצון להיות עם המשפחה והילדים מחד והרצון לפתח את הקריירה מאידך. ב- 21 ביולי יוקרן הסרט "יום האם" בעלות מסובסדת בסך 10 ₪, מחיר מיוחד לנשות העיר. הסרט מגולל את סיפור חייהן של ארבע אימהות ואבא אחד לקראת יום האם בארה"ב.

ארועי החודש יסתיימו בהרצאתה המרתקת של הדס וילף מנהלת מועדון נשות העסקים בעיר, שתספק כלים מעשיים איך עסקים קטנים יכולים לתעל את הזמן שלהם בניהול בית העסק. מדובר במפגש נטוורקינג של מועדון נשות העסקים של כפר סבא.
מועצת הנשים העירונית הוקמה על מנת לקדם נשים וענייני נשים בכפר סבא. המועצה הנה גוף עירוני, הכולל נציגות של הגופים הפוליטיים הפועלים בעיר, של ארגוני הנשים והמוסדות המטפלים בנשים בכל מגזרי האוכלוסייה, המסייעות בהתנדבות לקידום נושאי נשים בקהילה. בין היתר אחראית המועצה לקידום אירועי תרבות למען נשים לרבות נושאים המעניינים נשים ונושאים העומדים על סדר היום הציבורי.

המועצה יוזמת ועורכת, בשיתוף עם ארגוני הנשים השונים בעיר, אירועים ופעילויות שונות למען הקהילה, כמו קורסים והרצאות בנושאים שונים, שבוע האישה הבינלאומי, פורומים בהשתתפות נשים בתחומים שונים ועוד. אתן מוזמנות להתעדכן בפעילויות השונות באתר של מועצת נשים- www.kswomen.co  ובדף הפייסבוק שלנו- מועצת נשים כפר סבא.

לחצו על התמונה להגדלה: