עקב עבודות התשתית ברכבת ישראל בין התאריכים 19.09-27.09: עיריית כפר סבא תעמיד לרשות התלמידים תחבורה ציבורית חלופית
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

19/09/2016

בשל עבודות תשתית ברכבת ישראל יושבתו בין התאריכים 19.09-27.09 שלוש תחנות רכבת מרכזיות בתל אביב- יפו. בין התאריכים הנ"ל, חברת "מטרופולין" המפעילה את שירותי התחבורה הציבורית בעיר כפר סבא, לא תפעיל את קו  68 שמהווה קו הזנה מהשכונות הירוקות לתחנת לרכבת.

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר כפר סבא: "לאור עבודות אלו, החלטנו לממן קו נוסף שישמש גם את תלמידי בתי הספר שמגיעים מהשכונות הירוקות למרכז העיר. השבתת הקו על ידי חברת "מטרופולין" עלולה לשבש את הגעתם של התלמידים בבטחה ובזמן המיועד לתחילת יום הלימודים".

עקב כך, תממן עיריית כפר סבא קו חלופי שיופעל. הקו ייצא מהשכונות הירוקות ויגיע עד לתחנה הסופית ויצמן/גלר (יעבור בתחנות: שכונה 80, אנג'ל, וונברג, רפפורט, וילנסקי, משה סנה, טשרניחובסקי, ויצמן וגלר).

כמו כן, מתחילה השנה תגברה העירייה את מערך ההסעות לתלמידים והעמידה לרשותם קווים נוספים שמתופעלים גם הם על ידי חברת "רן-שי". בתוך כך: מידי יום ו' באופן קבוע בשעה 12:20 ייצא קו 61 נוסף מששת הימים פינת גלר, קו 88 נוסף ייצא מידי יום בשעה 8:00 בבוקר , וקו 81 נוסף ייצא מידי יום בשעה 15:30 מחטיבת הביניים על שם חיים בר לב לשכונות הירוקות.

לוח מרקט כפר-סבא