לקראת החגים: עיריית כפר סבא מתגברת כוחות!

לקראת החגים: עיריית כפר סבא מתגברת כוחות!

29/09/2016
לקראת החגים: עיריית כפר סבא מתגברת כוחות! (הגדל תמונה)

מאות שוטרים ומתנדבים יסיירו במקומות הומי אדם וסביב בתי הכנסת בפעילות שנועדה להגביר את תחושת המוגנות והביטחון בקרב תושבי העיר

משטרת כפר סבא והשיטור העירוני, נערכים בכוחות מתוגברים לקראת חגי תשרי. במסגרת המבצע, תתוגבר האבטחה סביב בתי הכנסת, מקומות בהם קיימים ריכוזי קהל, קניונים, שוק, צירים ראשיים בעיר, מרכזי בילוי ופנאי, מרכזים קהילתיים, הפארק העירוני ועוד. בנוסף, יתוגברו ניידות משטרה, ניידות שיטור עירוני וכן מתנדבים שיסתובבו במקודי הבילוי ובמוקדים הומי קהל.

ההחלטה על תגבור האבטחה הינה חלק מתכנית להעלאת תחושת הביטחון של תושבי העיר ובמיוחד בימי החג תקופה בה תושבים רבים עסוקים בסידורים אחרונים לפני החג. בנוסף, תתקיים אכיפה כנגד מטרדי רעש בכל השונות לרבות ככר העיר, הספורטק ובכלל הפארקים העירונים ובתקופה התלמידים נמצאים בחופשת החג.

יהודה בן חמו, ראש העיר כפר סבא אמר כי: "בתקופת החגים אנו נערכים לתגבר את הכוחות מתוך התחייבות לשמירה על ביטחונם ורכושם של התושבים בעיר אני מאחל לכל תושבי העיר שנה טובה שנת שלום ביטחון ואחווה".

אריאל ישאלוב מפקד השיטור העירוני כפר סבא: "חשוב לנו לשמור על תחושת המוגנות של תושבי העיר ולקראת החג שמנו דגש מיוחד סביב בתי כנסת ומקומות הומי אדם. כמו כן, בעיר יופעלו בנוסף לשיטור העירוני יחידות מתנדבים למינים למתן מענה לצרכים העולם מהשטח".

נח חיימסון מנהל יחידת השיטור העירוני אמר כי "בימי החג אנו מתבגרים את כל הגחות סביבך בתי הכנסת וריכוזי  קהל על מנת לשמור ולהעלות את תחושת הביטחון של הקהילה בכפר סבא. אני מאחל לכל התושבים חג שמח וכשר".