עיריית כפר סבא תבצע עבודות לשדרוג המדרכות ברחוב אנילביץ' בעיר

עיריית כפר סבא תבצע עבודות לשדרוג המדרכות ברחוב אנילביץ' בעיר

9/10/2016

העבודות בעלות של כ 50 אלף ₪

עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת עבודות ציבוריות, תבצע בימים הקרובים עבודות שדרוג מדרכות ברחוב אנילביץ' הממוקם בשכונת וותיקים בעיר. היקף העבודות שיבוצעו נאמדות בסכום של כ 80 אלף ₪. במסגרת העבודות, ישודרגו המדרכות לאורך הרחוב בקטע הבניינים;  1-17 בצד המזרחי של הרחוב. במסגרת העבודות יבוצעו עבודות לפיתוח מדרכה, יבוצעו הנמכות בכניסות לחניות ועבודות חזית של מספר בתים.  נזכיר כי רק לאחרונה סיימה מחלקת עבודות ציבוריות את שדרוג הרחובות המעפילים, סמטת הדרור, רחוב רוטשילד פינת המייסדים ועוד ועוד.  במהלך העבודות, יש לשים לב לשינויים בהסדרי התנועה, וכן לא תתאפשר החניה מצד אחד .

לדברי זהר מדמון מנהל המחלקה לעבודות ציבוריות, "העירייה פועלת לכל אורך השנה ומשדרגת כבישים ומדרכות לנוחיותם של התושבים. אנו מודיעים  מראש על קיומן של העבודות וסגירת הכבישים ומקווים כי אי הנוחות העכשווית הנגרמת עקב עבודות השדרוג והשיפוץ אינה פוגעת באורח החיים התקין".

לדברי ראש העיר יהודה בן חמו; "שדרוג מדרכות וריבוד מחודש של כבישים ברחבי העיר, מטרתם לשפר את איכות החיים של תושבי העיר, לסייע להם להגיע לבתיהם בבטחה וכמובן להשוות מראה אסתטי ומטופח יותר לרחובות העיר. מחלקת עבודות ציבוריות בעירייה עובדת על פי תכניות שנתיות רחבות היקף, והצפי הוא שתמשך התנופה והעשייה בתחום חשוב זה לרווחת כל תושבי העיר- הולכי הרגל ובעלי הרכבים".

לוח מרקט כפר-סבא