עיריית כפר סבא הקימה חנייה ציבורית חדשה בשכונת עלייה

עיריית כפר סבא הקימה חנייה ציבורית חדשה בשכונת עלייה

7/11/2016
עיריית כפר סבא הקימה חנייה ציבורית חדשה בשכונת עלייה (הגדל תמונה)

החניון ממוקם ברחוב נוסבאום בשכונת עלייה

במסגרת הפרויקט נוספו במקום 8 מקומות חנייה בעלות כוללת של כ- 100 אלף ₪

עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת העבודות ציבוריות, מקימה בימים אלה חניה חדשה בשכונת העלייה בעיר. מדובר בחניון בגודל של כ 300 מ"ר ובו כ-8 חניות. החניה החדשה בעלות משוערת של כ 100 אלף ₪, עתידה לשרת את התושבים המתגוררים בקרבת מקום.

עבודות אלו הינן חלק מתכנית אסטרטגית של העירייה בהסדרת מקומות חניה לתושבים. במהלך הקמת החניון, יוכשר השטח, יבוצעו במקום עבודות להגבהת מדרכה, יציקת בטון (צוקיות) שיתחמו את החניון, החלפת קו המים, סימון המדרכות והסדרתם. כמו כן, תשודרג במקום התאורה ההיקפית על מנת שהתושבים יוכלו להשתמש בחניון גם בשעות החשיכה. פיתוחו של החניון ושדרוגו יצור כ- 8 מקומות חנייה נוספים לרווחת תושבי העיר.

יהודה בן חמו ראש העיר; "עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת עבודות ציבוריות שבאגף הנדסה שוקדת בימים אלה על פיתוחו של חניון לרווחת תושבי שכונת העלייה. פיתוח חניון נוסבאום, ייצור עוד מקומות חנייה ואני מקווה כי הציבור הרחב יעשה בו שימוש לנוחיותו".

זוהר מדמון מנהלת מחלקת עבודות ציבוריות, "בפיתוחו של חניון נוסבאום בשכונת עלייה, הושקעו מחשבה ומשאבים. אנו עושים הכל על מנת לפתח, לשדרג ולשפר את איכות חיי התושבים במרחבים הציבוריים. אנו מתנצלים על אי הנחות הנגרמת כתוצאה מהעבודות ומקווים להקדים את סיום העבודות מהלוז המתוכנן".

לוח מרקט כפר-סבא