צוות פאפות בכפר סבא איתר בסוף השבוע האחרון שריפה בחורשת אוסישקין

אבגדהוש

צוות פאפות בכפר סבא איתר בסוף השבוע האחרון שריפה בחורשת אוסישקין

30/11/2016
צוות פאפות בכפר סבא איתר בסוף השבוע האחרון שריפה בחורשת אוסישקין (הגדל תמונה)

בסוף השבוע האחרון, בשל אירועי השרפות הרבים שהתחוללו ברחבי הארץ, נערכה עיריית כפר סבא מבעוד מועד והעמידה צוותי שיטור, סיור ומתנדבים שביצעו סריקות ברחבי העיר ובשטחיה הפתוחים במטרה לאתר ולסכל הצתות מכוונות.

בנוסף, העירייה סייעה לכוחות הביטחון והעמידה בכוננות כלי רכב עם ציוד כיבוי שאיפשר תגובה מהירה. כמו כן, מפעל המים העירוני הכין מיכלי מים רבים והזעיק כוננים לכל תרחיש אפשרי.
במסגרת פעילות סוף השבוע הגדיר אגף הביטחון של העירייה מספר נקודות בעיר בהן הוצבו תצפיתנים. אחת הנקודות הייתה בחורשת אוסישקין. סמוך לשעה 24:00 זיהו מתנדבי פאפות כפר סבא שריפה במקום. הצוות הזעיק את השיטור העירוני ואת מכבי האש שהגיעו למקום והשתלטו על השריפה במהירות ובכך מנעו נגרם נזק לאדם ולרכוש

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר כפר סבא: אני מברך על פועלם של צוות הפאפות העירוני. המתנדבים תורמים רבות למען תושבי העיר ובטחונה ופעילותם לכל אורך השנה, הן בשגרה והן בחירום, לא תסולא בפז. זוהי הזדמנות להודות למתנדבי צוות הפאפות שהתנדבו בסוף השבוע האחרון ובהם גילי פופ, קובי מועלם, טומי מרקוביץ, שי משה ומפקדם אייל דודזון.

צוות פאפות כפר סבא הינה קבוצת אבות, תושבי העיר. הקבוצה הוקמה ב-2014 והיא מהווה פלטפורמה להצגת נושאים מעניינים הקשורים באבות ובילדיהם. במסגרת המפגשים, אבות העיר נפגשים, חולקים דעות, מתייעצים, משתפים בטיפים לחיים ואף עוסקים בפעילות ספורטיבית כמו קבוצות ספורט בענפים שונים ומארגנים אירועי גיבוש חברתיים.
במשך לפעילותם הספונטניות של חברי הקבוצה, מצאו עצמם הפאפות לא פעם מסייעים לעירייה בטיפול במצבי חירום, לאור הצלחתם, התגבש צוות פאפות  לחילוץ וסיוע בחירום שקיבל זה מכבר רשמית מהעירייה

לדברי אופירה מור- מזרחי מנהלת המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות: " לצוות הפאפות חשיבות עליונה במערך ההתנדבות העירוני. תרומתם ותמיכתם לקהילת עירנו משמעותית ביותר ואני מודה להם על התפקיד החשוב שהם ממלאים בשמירה על בטיחות/בטחון תושבי העיר".

לוח מרקט כפר-סבא