כפר סבא מתחתנת

כפר סבא מתחתנת

1/12/2016
הגדל תמונה

מועצת הנשים  ומרכז הצעירים של כפר סבא קיימו בשבוע שעבר יריד מתחתנים חגיגי אליו הוזמנו זוגות צעירים לפני חתונה.

היריד כלל 35 ספקים, ברובם כפרסבאים, מעולם החתונות, להם סופקה פלטפורמה להציג את העסק שלהם ולשווק עצמם.
באירוע ביקרו כ-60 זוגות צעירים שהגיעו להיפגש עם הספקים פנים מול פנים, להתרשם מהם ומהמוצר אותו הם מציעים ולקבל מבצעים אטרקטיביים ואקסקלוסיביים לאירוע.

במסגרת היריד חולקו 13 מתנות שהוגרלו במהלך האירוע כולל ליל כלולות במלון ריץ' קרלטון הרצליה, שמלת כלולות, סדנאות לתכנון חתונה ועוד.

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר: " אני מברך את היוזמה היפה ומקווה באירוע המוצלח יהיה למסורת בעירנו. אני מאמין שכקהילה עלינו לתמוך אחד בשני. אני מאחל מזל טוב והצלחה רבה לזוגות הצעירים ואני מקווה לראותם בונים את ביתם בעירנו היקרה".

לוח מרקט כפר-סבא