עיריית כפר סבא תחל בעבודות פיתוח הר תבור

עיריית כפר סבא תחל בעבודות פיתוח הר תבור

12/12/2016

עלות עבודות הפיתוח: כ- 500,000 ₪

עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת הנדסה, תחל בימים הקרובים בעבודות פיתוח ברחוב הר תבור. במסגרת העבודות יבוצע רחוב משולב (כביש ומדרכה באותו גובה) בקטע הר תבור בין רביד להדר, פיתוח כיכר אובלית וכן קרצוף וריבוד עד הר תבור 77.

עבודות אלו מהוות המשך ישיר לעבודות התשתית שביצעה עיריית כפר סבא לאחרונה בהשקעה של מיליוני שקלים. העירייה צופה כי הפרויקט יגדיל משמעותית את בטיחות משתמשי הדרך וכן ישפר את הסדרי התנועה בעיר.

יהודה בן חמו ראש העיר: " אני רואה חשיבות רבה בעבודות הפיתוח הנערכות ברחוב הר התבור. עבודות אלו ישפיעו לחיוב על תושבי הרחוב ועל הסדרי התנועה בו. תנופת עבודות הפיתוח בעיר הינה חלק מהאג'נדה העירונית הרואה חשיבות רבה בשדרוג תשתיות נרחבות וכן בטיפוח העיר לרווחת הקהילה הכפר סבאית".

במהלך העבודות יבוצעו חסימות ותיאסר חנייה וכניסה לשטחי העבודה. הדיירים מתבקשים להימנע מהחניית רכביהם בקטעי העבודה בזמן העבודה.

לדברי ניצה חן מנהלת מחלקת תשתיות: "עבודות ברחבי העיר מתקיימות תוך תיאום קפדני עם כל גורמי השיטור והפיקוח במטרה להמעיט ככל האפשר את אי הנוחות שעלולה להיגרם לתושבים".

לוח מרקט כפר-סבא