עיריית כפר סבא תתקין תאורה חדשה בגנים ציבוריים ברחבי העיר

עיריית כפר סבא תתקין תאורה חדשה בגנים ציבוריים ברחבי העיר

25/12/2016

עיריית כפר סבא באמצעות האגף לאיכות הסביבה תתקין בשבועות הקרובים תאורה חדשה בלמעלה מעשרה גנים ציבוריים ברחבי העיר.

בחירת הגנים בהם תתוקן התאורה נעשתה בשיתוף פעולה מלא בין העירייה לבין ועד מרכז העיר ונקבעה על פי מידת השימוש והביקוש של התושבים.

בין הגנים: כלנית, דובדבני הכפר, דב הוז, הרצפלד, גיבורי ישראל, י"א הספורטאים, משעול האהבה הדרומי, הרב קוק, גינת ארלוזורוב, כנרת, האיריס, הראשונים- רופין, אלתרמן, פרדס, נחשון והמפלס.

התקנת התאורה מתאפשרת עקב פעולות חיסכון והתייעלות באגף איכות הסביבה בעירייה לרבות מערכות לחיסכון במים והשקייה עירונית, התייעלות במערך פינוי האשפה ברחבי העיר וחיסכון בחשמל . אלו הביאו לחיסכון של כ- 200,000  ₪ המתועלים כעת לטובת עבודות ציבוריות ברחבי העיר.

עבודות אלו הינן חלק מפעולות רבות נוספות אשר נועדו לשפר את השירות והתנאים בגנים הציבוריים כחלק מהתכנית הרב שנתית של העירייה.

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר כפר סבא: " העיר כפר סבא הנה מובילה וחדשנית בנושאים רבים הקשורים לתחום החשמל וההתייעלות האנרגטית. אני מברך על התקנת התאורה החדשה בגנים הציבוריים ברחבי העיר ובטוחני כי משפחות רבות המגיעות בשעות הערב לגנים יוכלו ליהנות כעת  מתאורה שאינה תלויה במזג האוויר".

לדברי ראובן בנאי מנהל מחלקת החשמל בעיר כפר סבא: "אני שמח כי הודות לחיסכון והתייעלות אגף איכות הסביבה מתאפשרת התקנת התאורות כבר בשלב זה, תוך הקדמת לוחות הזמנים".

לוח מרקט כפר-סבא