כשתל אביב פוגשת את כפר סבא

כשתל אביב פוגשת את כפר סבא

3/01/2017
כשתל אביב פוגשת את כפר סבא (הגדל תמונה)

מיטל להבי סגנית ראש העיר תל אביב-יפו יו"ר סיעת מרץ במועצת העירייה ביקרה את ראש העיר יהודה בן חמו

מיטל להבי: "כיף גדול לבקר אצלכם, כשבאים מתל אביב ההומה לירוק הכפר סבאי, מתמלאת הנשמה
כל הכבוד שמנופי הפיתוח מצליחים לתרום (ולא לפגוע) לשדרוג העיר לקיימות סביבתית וקהילתית. יש מה ללמוד מכם ואשמח לשיתופי פעולה"

ראש העיר יהודה בן חמו נועד בשבוע שעבר (יום חמישי) עם מיטל להבי סגנית ראש עיריית תל אביב-יפו הממונה על תחום התחבורה, בינוי ותשתיות, יו"ר מרצ תל אביב-יפו וראש סיעת "מרצ" במועצת העירייה, שהגיעה לעיר כפר סבא במטרה לערוך סיור היכרות בעיר.

בסיור השתתפו גם מקבילה בעיריית כפר סבא עמירם מילר סגן ראש העיר ומחזיק תיק התחבורה, איתי צחר משנה מ"מ מנכ"לית העירייה וענת צ'רבינסקי מהנדסת העיר.

יחד סיורי המשתתפים ברחבי העיר תוך התייחסות לאתגרים הרבים שמביאה עמה ההתחדשות העירונית בשנים האחרונות. כך לדוגמא התרשמה להבי מהבנייה בשכונות הירקות, ממתקן הביו-פילטר, מתכנית המתאר העירונית לשנת 2045, מהפעילות שעושה העירייה במטרה לקדם אג'נדה ירוקה ומקיימת וכן ממערכת החינוך העירונית וממוסדותיה ברחבי העיר.

במהלך הסיור שיתפה להבי את ראש העיר יהודה בן חמו בלבטים שעולים במסגרת התפקיד, ברצון לרצות את כלל התושבים ובדילמות שצצות מפעם לפעם.

לדברי ראש העיר יהודה בן חמו סיכם ואמר: "במהלך הסיור זרענו יחד זרעים  של שיתוף פעולה, חברות אמיצה והערכה הדדית ובטוחני כי זרעים  אלו יגדלו לעצים של חברות עבותה".

לוח מרקט כפר-סבא