בית הספר ע"ש ש"י עגנון ציין 100 ימי לימוד ראשונים באירוע חגיגי בסימן 100 אנשים ו-50 שנים לפרס נובל ע"ש ש"י עגנון
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

24/01/2017
הגדל תמונה
בית הספר  על שם "ש"י עגנון" ציין השבוע באירוע חגיגי את 100 ימי הלימוד הראשונים עבור תלמידי שכבת כיתות א' ו-ב'. השנה עמד האירוע בסימן משפטו המפורסם של המחנך יאנוש קורצ'אק: " 100 ילדים, 100 אנשים, אשר לא אי פעם, לא עדיין לא, לא מחר, אלא כבר עכשיו, היום, לאנשים הם". כמו כן, באירוע ציינו גם 50 שנים לפרס הנובל על שם ש"י עגנון וכן את יום השפה העברית.

באירוע המרגש נכחו: ראש העיר כפר סבא יהודה בן חמו, מנכ"לית העירייה אושרת גני גונן, מ"מ וסגן ראש העיר צביקה צרפתי, מ"מ סמנכ"ל העירייה צאלה וקסמן גונן, מנהלת בית הספר מיקי בר משה, סגנית מנהלת בית הספר ישראלה ברנשטיין, מנהל צוות ההוראה בקונסרבטוריון ניר נחום, יו"ר ועד ההורים רונית  קורן  וכן הורים ותלמידים מכיתות א' ו-ב'.

הנוכחים באירוע נהנו משעה קלה של נחת שכללה מגוון פעילויות תרבותיות ובהן: הופעה של ילדי בית הספר הלומדים בקונסרבטוריון, הופעה של להקת הג'אז של הקונסרבטוריון, הופעה של להקת "כפירים" במסגרת אורה כפר סבא ומשלל פעילויות נוספות שהנעימו את זמנם.

במאה הימים הראשונים הספיק בית הספר לרשום מספר הישגים משמעותיים ביותר. לפני כשבוע הוכרז על ידי משרד החינוך כבית ספר "ירוק", הוא הוסמך לבית ספר מקדם בריאות בעל שני כוכבים, הקים פרויקט "תינוקייה" בו נטעו הילדים הקטנים עצים שברבות הימים ינטעו ברחבי העיר, חנך גינה אקולוגית והשיק את פרויקט השיח הרב דורי המעודד מפגשי סבים וילדים במטרה לקרב וליצור שיח בין הדורות.

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר: " אני שמח על האירוע החגיגי והמרגש ואני מברך את התלמידים הצעירים אשר עושים את צעדיכם הראשונים במערכת החינוך ומאחל להם שימשיכו ליהנות ולהפיק מהלימוד את המירב והתועלת למען עתידם".

מיקי בר משה מנהלת בית הספר ש"י עגנון: " הצוות החינוכי בבית הספר, משקיע רבות בילדי העיר היקרים שכן הן עתיד המחר. בית הספר עבר כברת דרך במאה הימים הראשונים. דרך זו מתבטאת בעשייה ענפה ועוד ידנו נטויה".

לוח מרקט כפר-סבא