עיריית כפר סבא פותחת מעון יום חדש בשכונת הדרים

עיריית כפר סבא פותחת מעון יום חדש בשכונת הדרים

23/01/2017
עיריית כפר סבא פותחת מעון יום חדש בשכונת הדרים (הגדל תמונה)

המעון החדש עתיד לתת מענה חינוכי לילדים בגילאי 3 חודשים עד שלוש שנים

בשורה טובה להורים בשכונת הדרים- בימים אלה הסתיימה בנייתו של מעון חדש בשכונה. המעון משתייך לרשת המעונות העירונית "ילדות בכפר" והינו פרי של שיתוף פעולה בין החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא והחברה העירונית לתרבות ופנאי.  המעון החדש מיועד ל- 74 ילדים בגילאי 3 חודשים עד שלוש שנים והוא מחולק ל- 3 קבוצות גיל- תינוקייה, פעוטות ובוגרים.

בבנייתו של המבנה החדש הושם דגש ניכר על כל נושא הבטיחות וההתאמה לגיל הרך תוך הקפדה על קריטריונים מחמירים של משרד התמ"ת.  זהו מעון חדשני בו הושקעו משאבים רבים הן בציוד חדיש והם בשילובם של אנשי צוות מסורים שזוכים להדרכה פדגוגית צמודה ופיקוח של מנהלת ברשת והאגודה לבריאות הציבור. המעון החדש הינו המעון הרביעי במספר והוא מצטרף לשלושה מעונות וותיקים של הרשת בשכונה הירוקה 60, 80 וכן בבית ספיר.

ראש העיר יהודה בן חמו ברך על פתיחתו של מעון החדש ואמר כי, "הגידול הטבעי של האוכלוסייה בכפר סבא וההשתלבות של משפחות צעירות בעיר חייב אותנו לנקוט בצעדים מגוונים למציאת פתרון חינוכי מיטבי לקטנטנים. אני שמח וגאה על כך שאל רשת המעונות העירונית "ילדות בכפר", שאת הקמתה יזמתי לפני מספר שנים, מצטרף מעון חדש בו הושקעו משאבים רבים לרווחת הקטנטנים".

ורד  קופלוביץ מנהלת רשת ה מעונות "ילדות בכפר" מוסרת כי, מדובר במעון מרשים ואיכותי בו והושקעו משאבים רבים הן מבחינת ציוד והן מבחינת הכשרת הצוות המטפל".

ההרשמה לכל המעונות של רשת "ילדות בכפר" נמצאת בימים אלה בעיצומה.