שר הפנים והשר לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל אריה מכלוף דרעי הגיע לסיור ופגישת עבודה בעיר כפר סבא
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

25/01/2017
הגדל תמונה
לדברי אריה מכלוף דרעי שר הפנים והשר לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל : " זהו ביקורי השני בעיר כשר הפנים ומאז שראש העיר יהודה בן חמו נכנס לתפקיד, הוא טיפל בגירעון ובמשך השנים אנו רואים שהעיר באיזון תפעולי. מדובר בעיר משגשגת שלא מפסיקה להתפתח, מתנהלת במנהל תקין ועם המון תכניות לעתיד. לאור התפתחות העיר וגידול במספר התושבים אני מאמין כי מוטלת עלינו האחריות לשמור על חוזקה ואיתנותה של העיר".

שר הפנים והשר לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל אריה מכלוף דרעי ובכירי משרדו, הגיעו לכפר סבא לערוך סיור בעיר וכן לדון בנושאים מקצועיים דוגמת כח אדם ברשויות המוניציפליות וכן בנושא ועדת הגבולות. את הביקור החל השר וצוותו יחד עם ראש העיר יהודה בן חמו ובכירים מהנהלת העירייה בבית הספר "עטרת חיים", שם קיבלו את פניו ילדי בית הספר שערכו למכובדים טקס קבלת פנים. לאחר מכן המשיכו המכובדים לסיור ברחבי הפארק העירוני. שבמהלכו קיבל השר סקירה מלאה על האופי הירוק של העיר כפר סבא ואף נטע ביחד עם בכירי משרדו עץ בשטחי פארק. במהלך הביקור העניק ראש העיר יהודה בן חמו לשר אריה מכלוף דרעי, לסגנו משולם נהרי ולמנכ"ל משרדו מרדכי כהן מגן הוקרה על פועלם למען תושבי מדינת ישראל. בביקור השתתפו גם סגן השר, משולם נהרי , מנכ"ל המשרד מרדכי כהן, רות יוסף ממונה על מחוז מרכז ועוד בכירים מהמשרד. מהעירייה ליוו את הסיור, איתי צחר מ"מ ומשנה למנכ"לית העירייה, שגיא רוכל גזבר העירייה ואורלי פרומן מנהלת אגף החינוך.

לאחר מכן, המשיך הביקור במבנה "החאן" שם הוצגה בפני שר הפנים מצגת המסכמת את ההיסטוריה של העיר כפר סבא וכן את העשייה העירונית הענפה בתחומים השונים. בעת פגישה זו הועלו מספר נושאים לדיון ובהם: כח אדם ברשויות המוניציפליות דוגמת סייעות ותפקידים מקצועיים, וכן בנושא ועדת הגבולות. כזכור, כבר בחודש אוקטובר הועלה הנושא בפני חברי מועצת העיר שהצביעו בעד חקירת הגבולות ושינוייהם. באשר לנושא זה, ענה השר כי בקרוב מקימים ועדת גבולות שתדון בכל נושא חקירת גבולות קבועים ברחבי הארץ.

ראש העיר כפר סבא יהודה בן חמו: "אני שמח וגאה לארח בעירנו את שר הפנים והשר לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל מר אריה מכלוף דרעי. זוהי הזדמנות נהדרת להציג לכבוד השר את העשייה העירונית הענפה וכן לדון בחשיבותה של וועדת הגבולות. כולי תקווה כי הביקור יניב שיתוף פעולה פורה למען תושבי עירנו ויסייע בקידום בקשותינו".

לדברי אריה מכלוף דרעי שר הפנים והשר לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל : " אני מודה לראש העיר יהודה בן חמו על הסיור. זהו ביקורי השני בעיר כשר הפנים ומאז שראש העיר יהודה בן חמו נכנס לתפקיד, הוא טיפל בגירעון ובמשך השנים אנו רואים שהעיר באיזון תפעולי. מדובר בעיר משגשגת שלא מפסיקה להתפתח, מתנהלת במנהל תקין ועם המון תכניות לעתיד. לאור התפתחות העיר וגידול במספר התושבים אני מאמין כי מוטלת עלינו האחריות לשמור על חוזקה ואיתנותה של העיר". עוד אמר " אנו נמצאים בישורת האחרונה של הקמת ועדת גבולות שתחקור את כל נושא הגבולות הקבועים ברחבי הארץ, ותתנהל באופן מקצועי ושקוף מול הרשויות והתושבים"

לוח מרקט כפר-סבא