עיריית כפר סבא קוראת לתושבים להשתתף במיזם אמנותי לרגל יום האישה הבינלאומי 2017

עיריית כפר סבא קוראת לתושבים להשתתף במיזם אמנותי לרגל יום האישה הבינלאומי 2017

20/02/2017
עיריית כפר סבא, באמצעות מועצת נשים, קוראת לתושבי העיר להשתתף בתערוכה ובמיזם האומנותי "בעין שוויונית". מדובר בתערוכה ומיזם קהילתי אשר משקפים ומציגים את נקודות המבט השונות העוסקות בשוויון מגדרי בין המינים. מטרת המיזם הינה להציף את הנושא החשוב- "שוויון מגדרי".

התערוכה והמיזם האומנותי יוצגו לרגל יום האשה הבינלאומי שמתקיים מידי שנה בחודש מרץ. יום האשה נוצר במטרה להיאבק על זכויות לשוויון בין המינים בתחומי החיים השונים כמו: משכורת שווה לעבודה שווה, מאבק באלימות נגד נשים,  זכויות שוות בבית, בצבא , בהתקדמות בעבודה וכיוצא בזאת.

עיריית כפר סבא מזמינה תושבים לקחת חלק בפרויקט, הקהל הרחב מוזמן לשתף את נקודת השקפתו על גבי איור של עין בשחור לבן זאת באמצעות הוספת איורים, ציטוטים, שימוש בצבע, עיבודי מחשב ועוד. אוסף של עיני התושבות והתושבים יעוצב לכדי קולאז ' גדול שיודפס ויוצג בערב יום האישה ה-08.03.17 בהיכל התרבות כפר סבא. את העין ניתן להוריד בקישור זה  או בשליחת בקשה למייל- infowomen@ksaba.co.il

לדברי ליאן סולומון, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה: " מועצת הנשים העירונית ובראשה הדר לביא שמה לעצמה למטרה להעלות את המודעות בנושא שוויון מגדרי בקרב תושבי העיר. מתוך כך החלטנו השנה, ליצור תערוכה ומיזם חברתי הקוראים לציבור להביע בדרכים יצירתיות את נקודת המבט האישית של כל תושב/ת הנוגעת לשוויון בין המינים. כולי תקווה שתושבי העיר ירתמו לפרויקט ויחד ניצור מיזם ייחודי שיהווה דוגמא לערים אחרות".
המועצה יוזמת ועורכת אירועים ופעילויות שונות למען הקהילה, כמו קורסים והרצאות בנושאים שונים, שבוע האישה הבינלאומי, פורומים בהשתתפות נשים בתחומים שונים ועוד.

תמונת העין להדפסה