מפתחים קריירה

אבגדהוש

מפתחים קריירה

20/02/2017

עיריית כפר סבא, באמצעות מרכז הצעירים, קיימה שולחנות עגולים לקהילת הצעירים מהעדה האתיופית.

במרכז הדיון תחום פיתוח הקריירה. במסגרת המודל הקהילתי, המקדם יזמות צעירה מהשטח נערכו מספר פגישות עם צעירים מהקהילה האתיופית, מתוך המפגשים עלה צורך בהנגשה של תחום פיתוח קריירה בקרב צעירי העדה. בהתאם לכך נערך ערב שולחנות עגולים אליו הגיעו 29 צעירים ואנשי הצוות של מרכז הצעירים.

הצעירים נחשפו למידע בנושאים: מלגות, הכשרות מקצועיות, זכויות, מסלולי לימוד באקדמיה וכלל שירותי מרכז הצעירים.

לדברי תומר חלי מנהל מרכז הצעירים: "הפידבקים של הצעירים היו טובים מאוד, רבים העידו כי נתרמו מערב זה, והביעו רצון להמשך ליווי פרטני או/ו במסגרת סדנאות. אנו במרכז הצעירים מברכים על היוזמות המגיעות מהשטח ונמשיך לפעול ללא לאות למען רווחתם של צעירי העיר".

לוח מרקט כפר-סבא