נשים למען נשים בעיר כפר סבא

נשים למען נשים בעיר כפר סבא

20/02/2017

עיריית כפר סבא באמצעות מרכז צעירים ומועצת הנשים העירונית, חנכה בשבוע שעבר את מיזם המנטורינג -  "הדור הבא". במסגרת המיזם, נפגשות 12 נשים בעלות עסקים ותיקות מהעיר עם 12 יזמיות צעירות, ומלוות אותן לכל אורך תהליך פתיחת העסק שלהן. התוכנית תעניק לנשים כלים אופרטיביים לפתיחת עסק בכפר-סבא, כגון: הגדרת מטרות, ניהול זמן, היבטים כלכליים ומשפטיים בעת פתיחת עסק,  תוכן שיווקי, רשתות חברתיות ועוד.

מלבד הנחייה ולווי צמוד של המנטוריות בהקמת העסק, בנייתו וקידומו, התוכנית כוללת גם השתלמות בת 10 מפגשים בהנחייתה של הדס וילף, מאמנת אישית ועסקית. בסיום הפרויקט היזמות שיצטרפו לתוכנית, יתבקשו לתרום בחזרה לקהילה בכפר סבא מתוך תחום עיסוקן.

לדברי הדר לביא יו"ר מועצת נשים: " מדובר במיזם חברתי ששם למטרה להעצים את קהילת נשות העסקים בכפר סבא. כעיר שחרטה על דגלה את ערכי הנתינה והערבות הקהילתית טבעי שאלו שיש להן את הידע והכלים ירצו לשתף ולהעצים את נשות העיר הצעירות המתחילות את דרכן בעולם העסקים. אני אשמח לנצל את ההזדמנות ולהודות למשתתפות היקרות, ולאחל לכל אחת המון צלחה".

המפגש הראשון נחל הצלחה רבה והמשתתפות בפרויקט הביעו את שביעות רצונן מהמיזם העירוני. לדברי ליאן סלומון יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה: "אני מתרגשת מאד להשיק את הפרויקט ביחד מרכז צעירים כפר סבא. מבחינתנו הפרויקט הינו מהות המינוח "העצמה נשית", ואני שמחה ומברכת על שיתוף הפעולה של כל המשתתפות".

לוח מרקט כפר-סבא