האגף לאיכות הסביבה באמצעות מחלקת עבודות ציבוריות בעיריית כפר סבא יבצעו עבודות קרצוף וריבוד בצירים ראשיים בעיר
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

20/02/2017

העלות הכוללת של הפרויקט כמיליון ש"ח

מרבית העבודה תעשה בשעות הלילה על מנת למנוע היווצרות פקקי תנועה וחסימת העיר בשעות העומס .

המחלקה לעבודות ציבוריות באגף לאיכות הסביבה בעיריית כפר סבא תחל בחודש הקרוב בעבודות קרצוף וריבוד בצמתים ורחובות ראשים בעיר. הין הרחובות בהן יתבצעו העבודות: מנחם בגין, משה סנה, בן יהודה, רח' החרושת, רח' בר אילן, רח' החי"ש, רח' הגליל ורחוב מרבד הקסמים.
הפרויקט בעלות כוללת של כמיליון ₪.

במסגרת הפרויקט, יבוצעו עבודות לקרצוף האספלט הישן וסלילת שכבה חדשה וזאת על מנת לשפר את בטיחות משתמשי הדרך.

מאחר ומדובר בצירים מרכזיים מאוד בהם יש תנועה סואנת במהלך היום יבוצעו העבודות הללו בשעות משעות הערב ועד לשעות הבוקר על מנת לצמצם את הפגיעה בחיי השגרה של תושבי העיר.  עבודות אלו הינם חלק מתוכנית העבודה השוטפת של המחלקה לעבודות ציבוריות בעיריית כפר סבא לשנת 2017.

לדברי זהר מדמון, מנהל מח' עבודות ציבוריות בעיריית כפר סבא : " הפרויקט נועד לשפר את קטעי הכביש בצירים הראשיים לבטיחותם ונוחיותם של משתמשי הדרך. מדובר בפרויקט המצריך תכנון מקיף ומדוקדק אשר בוצע על ידי האגף במסגרת תכנית העבודה השנתית. ההחלטה לבצע את עבודות הקרצוף וריבוד הכבישים במהלך שעות הלילה הנה לאור מרכזיות הצירים וההפרעה שתיגרם היה ועבודות אלו ייעשו בשעות היום.
אנו גאים להמשיך ולתת שירות לטובתם ורווחתם של כלל התושבים בעיר ונעשה הכל כדי לצמצם את ההפרעה לציבור בעת העבודות.

לוח מרקט כפר-סבא