העיר כפר סבא דורגה בין חמשת הערים הטובות בישראל

העיר כפר סבא דורגה בין חמשת הערים הטובות בישראל

20/02/2017
אתר מידרג ביקש מגולשיו לדרג את תפקוד העירייה שלהם על פי איכות השירותים שהם מקבלים. התוצאה: 5,500 גולשים, מ- 19 ערים שונות השתתפו בסקר שדירג את הרשויות המקומיות הטובות בישראל. תושבי העיר כפר סבא השתתפו, והציבו את העיר בחמישייה הפותחת את הרשימה. הפרמטרים שנבדקו היו: התקשרות עם העירייה לרבות דרכי ההתקשרות והמוקד העירוני, מצב הפארקים, מתקני הספורט ותרבות הפנאי העירונית ומערך החינוך בעיר.

מידרג העיריות הראשון נעשה בשנה שעברה וגם השנה החליט האתר להמשיך את המסורת, ואף לצרף 3 עיריות נוספות לדירוג: אשדוד, קרית אונו ורמת השרון. חשוב לציין כי לאתר מידרג לא הייתה נגיעה בדירוג, וחוות הדעת כולן התקבלו אך ורק מהגולשים. המטרה הייתה ליצור דירוג השוואתי של העיריות הגדולות בישראל, כדי להוציא לאור את האמת של התושבים  ואת דעתם על תפקוד העירייה שלהם.

לוח מרקט כפר-סבא