המיזם המשותף של מרכז הנוער העירוני וחברת "אריקסון מדיה" יוצא לדרך

המיזם המשותף של מרכז הנוער העירוני וחברת "אריקסון מדיה" יוצא לדרך

27/02/2017

בשבוע שעבר, קיימה עיריית כפר סבא באמצעות המחלקה לנוער צעירים וקהילה  מפגש חשיפה למיזם משותף של מרכז הנוער העירוני עם חברת "אריקסון מדיה".

למפגש הגיעו כשמונים בני נוער בכיתות ז'-יב' וכן מנכ"ל החברה איתי תומר אשר הציג בפני בני הנוער שלושה מסלולים שיינתנו במסגרת התכנית. המסלול הראשון מאפשר לבני הנוער במה ליצירה, חשיבה מחוץ לקופסא, העלאת רעיונות למיזמים וסטרטאפים אותם מעוניינים לקדם במרחב העירוני ובמרכז הנוער בפרט. המסלול השני כולל הרצאות והכשרות לבני נוער וצעירים, שיתקיימו מידי חודש. כך לדוגמא יקבלו הצעירים הרצאות אודות: ניהול מוצר, ניהול פרויקטים בהייטק, עולם הווידאו והטלוויזיה, העצמה נשית בהיבט טכנולוגי. לבסוף, הציג תומר את המסלול השלישי אשר יחבר בין בני נוער לצעירים באמצעות מיזם משותף וחדשני.

לדברי מירב הלפמן מנהלת המחלקה לנוער, צעירים וקהילה: "כבר בשבוע החולף הגיעו שלוש קבוצות של בני נוער לקבל הנחייה מאנשי הצוות המסורים של חברת אריקסון. מדובר ביוזמה ברוכה ואנו רואים כיצד המפגשים משפיעים לטובה על בני הנוער והצעירים בעיר. אנו מזמינים את כלל בני הנוער להגיע ולקחת חלק בהרצאות ובהכשרות ולהציג את הרעיונות שלהם ולקבל מקום לביטוי ויצירה".

לוח מרקט כפר-סבא