עיריית כפר סבא ציינה את יום "המילה הטובה" במטרה לעודד שיח מכבד וסובלני

אבגדהוש

עיריית כפר סבא ציינה את יום "המילה הטובה" במטרה לעודד שיח מכבד וסובלני

2/03/2017

במסגרת תכנית עיר ללא אלימות של המשרד לביטחון פנים בעיריית כפר סבא, ציינה השבוע עיריית כפר סבא, זו השנה השנייה ברציפות את יום 'המילה הטובה' במקביל  לציון יום המשפחה. כמיטב המסורת, יום זה עסק בקידום שיח מכבד, סובלני בטוח ומפרגן בכל הערוצים, ברשתות החברתיות,  פנים אל פנים, בקרב המשפחה, החברים  והסביבה הקרובה.

לאורך היום ובמהלך השבוע התקיימו בבתי הספר פעילויות ואירועים חברתיים שעסקו בנושא, כך לדוגמא בבית הספר "בן גוריון" יזמו משחק גמד – ענק של מילים טובות ותלו שלט המזמין את תלמידי בית הספר לכתוב על "הקיר" מילים טובות לחברים ולצוות החינוכי. כמו כן,  במוזאון כפר-סבא התקיימה סדנא "לשחק ולהתחבר" להורים לילדים באמצעות משחקים קדומים להידוק הקשר הורה-ילד.

לדברי שרון ג'ורג'י מנהלת עיר ללא אלימות: "זהו יום מרגש וחשוב אותו אנו מקיימים זו השנה השנייה בעיר כפר סבא.  שמנו לנו למטרה להעלות את המודעות לחשיבות שביצירת שפה עירונית הדוגלת בקיום שיח מכבד סובלני ומפרגן לאחר. אני קוראת לתושבי העיר לאמץ את הגישה ולומר מילים חמות ומעודדות לקרובים להם"

לוח מרקט כפר-סבא