עיריית כפר סבא חנכה מרכז נוער חדש בשכונה הירוקה

עיריית כפר סבא חנכה מרכז נוער חדש בשכונה הירוקה

8/03/2017

עיריית כפר סבא חנכה בשבוע שעבר מרכז נוער חדש בשכונה הירוקה.  מרכז זה מצטרף ל-9  מרכזי נוער הפרוסים ברחבי העיר ושמובילה המחלקה לנוער צעירים וקהילה לרווחת בני הנוער. בערב הפתיחה נכחו כ 60 בני נוער מכיתות ז-יב' שנהנו מעמדות מולטימדיה, שולחנות משחק ופינות "רגיעה". המרכז החדש הינו מרכז רב תכליתי ויכלול פעילויות מגוונות לבני נוער דוגמת: קורס מד"צים, אות הנוער, התנדבות בקהילה וכן ישמש כמקום פנאי עבור בני הנוער בשעות אחה"צ והערב בימי שני וחמישי משעה 18:00-21:00.

מירב הלפמן, מנהלת המחלקה לנוער צעירים וקהילה:  "מרכז הנוער נועד בכדי לאפשר לבני הנוער פנאי איכותי עם תוכן ערכי וחינוכי, אני מזמינים את בני הנוער לקחת חלק בפעילויות השונות במרכזים  להיות מעורבים, להתנדב בקהילה ולהיות אזרחים משפיעים."

המחלקה לנוער צעירים וקהילה פועלת למען קידום בני הנוער כשמטרתה העיקרית הינה להכשיר את בני הנוער לתפקוד אוטונומי ולקבלת החלטות מושכלת וערכית.  פעילויותיה כוללות פיתוח תחומי עניין, קבוצות מנהיגות, קבוצות יזמות נוער מועצת נוער עירונית, מרכזי  נוער, מערך התנדבות נרחב ושירותי פנאי מגוונים לבני נוער וצעירים.