מצדיעים למפקדי משמרות הזה"ב

מצדיעים למפקדי משמרות הזה"ב

20/03/2017
הגדל תמונה

הרשות לבטיחות בדרכים בעיריית כפר- סבא בשיתוף אגף התנועה של משטרת ישראל קיימו כנס הצדעה והשתלמות למפקדי משמרות הזה"ב בבתי הספר היסודיים

הרשות לבטיחות בדרכים בעיריית כפר- סבא בשיתוף אגף התנועה של משטרת ישראל  קיימו כנס ההשתלמות והצדעה לכל מפקדי הזה"ב בבתי הספר היסודיים, במטרה להגביר את המוטיבציה של 182 המפקדים ולחזק את תחושת הגאווה שלהם.

הכנס שעליו עמלו יחד הב' סיגל שטרית מנהלת הרשות העירונית לבטיחות בדרכים עם צוות השוטרות את"ן שרון רס"מ לימור מצא ורס"ב מיכל בר דיין, התקיים במעמד חברי הנהלת העיר, אנשי חינוך,  רכזות זה"ב, רפ"ק עוזי דבי קצין את"ן מרחב ונכבדים נוספים.

בתחילתו של היום התכנסו התלמידים באודיטוריום בית רייזל  וזכו לשבחים רבים מפי כל הנוכחים על עשייתם המשמעותית לאורך כל השנה. לאחר מכן  השתתפו בחידון זה"ב וצפו בהצגה "חבר זה"ב", בה ניתנו דגשים בהומור על הזהירות ובטיחות בדרך.  מרגש במיוחד היתה הקרנתו של סרטון הפתעה ובו צילומים מהפעילות שלהם. ילדי ביה"ס גורדון,  שלקחו חלק בכנס, הופיעו בקטעי מחול ושירה בניצוחן של המורה למוסיקה הגב' אורית לוי והגב' רותי יצחקי.
בסיום האירוע קיבלו כלל המפקדים תעודות הוקרה וצ'ופר בסימן זה"ב.

הגב' שרית זליגר רכזת  זה"ב בביה"ס 'אופירה נבון', אשר בלטה במיוחד בפועלה, קיבלה אף היא זר פרחים ותעודת הערכה. רכזות הזה"ב הנוספות שהגיעו לאירוע וכן השוטרות את"ן רס"מ לימור מצא ורס"ב מיכל בר דיין, קיבלו אמנת בטיחות בדרכים.

צביקה צרפתי סגן ומ"מ ראש העיר אמר כי, "העבודה של מפקדי משמרות הזהב הינה עבודה משמעותית חשובה מאד שלעיתים קרובות יכולה להציל חיים. אני מודה לילדים הנהדרים האלה שעומדים על המשמר ומקדישים מזמנם למען הקהילה שלהם. אני מברך גם הגב' סיגל שטרית מנהל הרשות העירונית לבטיחות בדרכים על עבודתה החשובה לכל אורך השנה, את כל רכזות הזה"ב, המשטרה וכל מי ששותף בפרוייקט זה שכל מהותו השמירה על חיי אדם. עלו והצליחו".

סיגל שטרית מנהלת הרשות העירונית לבטיחות בדרכים אמרה כי "תפקידם של מפקדי משמרות הזה"ב הינו תפקיד בעל חשיבות ואחריות עליונה שכן, אתם השגרירים שלנו בדרכים. המשיכו בדרככם להוביל שינוי בדרכים. בהזדמנות זו ברצוני להעלות על נס את העשייה הברוכה של רכזות הזה"ב בבתי הספר ובתמיכה ועידוד המנהלות יישר כח. לצוות את"ן השותפים לדרך ועשייה מרובה בקרב התלמידים מעריכה ומוקירה את עבודתכן".

לוח מרקט כפר-סבא