בני הנוער בכפר סבא קיימו זו השנה הרביעית נשף התנדבות 'עד 120' עם גמלאי העיר

אבגדהוש

בני הנוער בכפר סבא קיימו זו השנה הרביעית נשף התנדבות 'עד 120' עם גמלאי העיר

29/03/2017

האירוע התקיים במסגרת חודש הנוער העירוני ולקחו חלק 100 בני נוער ו-100 גמלאים מהעיר

זו השנה הרביעית, שבה בני נוער וגמלאי כפר סבא נפגשים יחד לנשף ריקודים סוער ומשותף. אירוע נשף התנדבות עד 120 בכפר סבא בהובלת מועצת הנוער העירונית והמחלקה למשאבי קהילה והתנדבות התקיים במסגרת חודש הנוער העירוני ולקחו חלק 100 בני נוער חברי מועצת הנוער העירונית, אות הנער, הנוער העובד והלומד והגלריה 29 ו-100 גמלאים מבתי היום לקשיש כיסופים, נחשון ויוספטל. ערב זה של מפגש והתנדבות בין דורית הינו אירוע מרגש ומשמעותי עבור המשתתפים. במהלך הערב הופיעו בהתנדבות- להקת הילדים של בית אברהם, להקות השירה הצעירה מהגלריה 29", הרכב "קול המזרח" ולהקת הורה כפר סבא. במהלך האירוע קיימו בני הנוער מהמועצה גם  משחק אינטרנטי על ידע כללי על ישראל אשר חיבר בין בני הנוער לגמלאים.

באירוע זה העניקה מועצת הנוער העירונית משלוחי מנות לכל אחד מבתי הגמלאים שבהם מוצרי מזון אותם עמדו והתרימו בסופרים במספר מוקדים בעיר במשך מספר שבועות. האירוע היה מרגש ומשמעותי הן לגמלאים והן לנוער.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר שלא התבייש ורקד יחד עם בני הנוער וגמלאי העיר, ברך את המשתתפים ואמר כי, "גמלאים יקרים, אתם מהווים את דור המייסדים של המדינה. אני רואה בכל אחד מכם מודל לחיקוי עבור ילדיו, נכדיו, וכל צאצאיו ובטוחני כי דור ההמשך יספוג את הערכים והעקרונות שהשרשתם בהם. אנו בכפר סבא פועלים רבות למען אזרחיה הוותיקים של העיר. שמים דגש ומחשבה רבה לפני כל פעילות היוצאת לפועל ומשתדלים בכל פעם לאתגר ולגוון עבורכם את ההיצע. אני רוצה להודות למחלקה למשאבי קהילה והתנדבות ולמועצת הנוער העירונית ולכל מי שפעל ותרם לטובת והצלחת האירוע היום".

אופירה מור מנהלת המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות בעיריית כפר סבא, ״התנדבות בין דורית הינה זכות ויצירת פלטפורמה לדיאלוג בין בני נוער לגמלאים. שמחה מאוד שמסורת זו מתקיימת זו השנה הרביעית בזכות בני הנוער בעיר, אשר פועלים ומפיקים אירוע זה. אני גאה בתוצאה ובערב שהיה מרגש לשני הצדדים".

נוי רבני יו"ר מועצת הנוער העירונית, "נשף התנדבות הינו מסורת שקרה לליבנו. ההנאה שבלראות את הקשר בין הגמלאים לבני הנוער היא אינסופית. מקווה שהקשר המקסים הזה ימשיך וילבלב והמסורת תמשיך לעוד שנים רבות".

לוח מרקט כפר-סבא