הצללה רחבת ידיים הותקנה בבית הספר בן גוריון

הצללה רחבת ידיים הותקנה בבית הספר בן גוריון

29/03/2017

עיריית כפר סבא באמצעות החברה הכלכלית לכפר סבא השלימה השבוע את התקנתה של רשת הצללה רחבת ידיים בבית הספר ע"ש "בן גוריון" בעיר.

הליך ההצללה נעשה בשיתוף פעולה מלא עם ועד ההורים ומנהלת בית הספר וכן עם התלמידים שבחרו את צבעי רשת ההצללה. סך עלות ההצללה מוערך בכ - 260 אלף ₪. רשת ההצללה הינה רשת רחבת ידיים המספקת המשך הצללתי עבור רחבת מתקני המשחק בבית הספר. עד כה בוצעו הצללות במספר רב של בתי ספר לרבות בבתי הספר לאה גולדברג (80ב') ורחל המשוררת (60ב') וכן בגנים העירוניים ברחבי העיר. במהלך השנה הקרובה יבוצעו מספר הצללות נוספות במוסדות חינוך נוספים וכן בגנים ציבוריים.

לדברי צביקה צרפתי סגן ומ"מ ראש העיר: " אנו נמצאים בפתחה של עונת הקיץ החמה ובהתאם לכך אנו בעיריית כפר סבא פועלים במטרה לבצע הצללות הן בבתי הספר והן בגנים העירוניים וזאת במטרה להעניק לתושבים את השירות העירוני הטוב ביותר. אני קורא לתושבים להגיע וליהנות משלל הגינות הציבוריות ברחבי העיר ".

לדברי רחלי לוי מנהלת בית הספר, "ההצללה רחבת הידיים תאפשר לילדי בית הספר לקיים פעילויות גם בימים חמים. אני מודה לגורמי העיריה על היוזמה הברוכה".

לוח מרקט כפר-סבא