חברי מועצת הנוער העירונית בכפר סבא החליפו את הנהגת העיר ליום אחד

חברי מועצת הנוער העירונית בכפר סבא החליפו את הנהגת העיר ליום אחד

5/04/2017

כמידי שנה התקיים בעיר יום חילופי שלטון במסגרת חודש הנוער, במהלכו התלוו בני נוער לבעלי תפקידים בכירים בעירייה.

נוי רבני יו"ר מועצת הנוער וזהר קרייתי סגניתה, התלוו לצביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, לקחו חלק בישיבות השונות ואף קידמו יוזמות חלק מהם.

כ-70 נערים ונערות, החברים במועצת הנוער העירונית בכפר סבא, התלוו השבוע לבעלי תפקידים בכירים בעיריית כפר סבא במסגרת יום חילופי שלטון שהינו יום שיא בחודש הנוער המתקיים בימים אלה. בין השאר התלוו בני הנוער גם לבעלי עסקים מובילים בעיר וביניהם- מנכ"ל מטרופולין, מנכ"ל אריקסון, מנכ"ל קניון ערים ומנכ"ל מתחם G.

במהלך היום למדו בני הנוער על העשייה של בעלי התפקידים בעיר, התלוו לסיורים ולישיבות בהן בעלי התפקידים לקחו חלק ויזמו ישיבות ודיונים בנושאים שונים וביניהם-  ביצירת מתחמי פנאי לנוער, התנדבות משמעותית, תכנית הלימודים בבתי הספר ותעסוקת נערים ועוד.

זו השנה הרביעית בה נוי רבני יו"ר מועצת הנוער העירונית משתתפת ביום חילופי שלטון, והשנה היא התלוותה לצביקה צרפתי מ"מ ראש העיר יחד עם זהר קרייתי סגנית יו"ר מועצת הנוער. במהלך היום נוי וזהר העלו לדיון את נושא צריכת האלכוהול בקרב בני נוער, השימוש באופניים החשמליים בקרב בני נוער ועוד.

בסיום היום העמוס והפורה התכנסו כל הנערים ובעלי התפקידים במרכז הנוער העירוני והציגו את התובנות מהדיון בפאנל משותף. בעלי התפקידים שיבחו את בני הנוער על יוזמתם ופועלם וציינו כי נהנו מהדיונים שיזמו ומהרעיונות שהציעו. גם בני הנוער היו שבעי רצון מהיום ומלאי ציפייה לשנה הבאה.

צביקה צרפתי מ"מ ראש העיר הביע את הערכתו הרבה לבני הנוער המעורבים והאכפתיים הלוקחים חלק פעיל בחיי הקהילה בעיר "יום חילופי שלטון הוא יום שאני מאוד נרגש וגאה בו בעיר כפר סבא וביום זה אני משתף את בני הנוער בתכניות והחלטות עירוניות ושומע את דעתם אשר מאוד חשובה לי ולשיקול דעתי".

בסיום דבריו הזמין צביקה צרפתי את הנערים להמשיך להעלות רעיונות לשיפור ולשמור המרחב העירוני והודיע כי בעלי התפקידים בעירייה תמיד זמינים לשירותם.

נוי רבני יו"ר מועצת הנוער העירונית סיכמה את היום "אני שמחה לראות כל שנה את הנערים מתלווים אל בעלי התפקידים הבכירים ולומדים מהשטח את תפקידם ומרגישה מלאת גאווה להנהיג מועצה מקדמת ומשפיעה על כל הקשור לחיי בני הנוער בעיר."

לוח מרקט כפר-סבא