כ- 2000 תושבים בני כל הגילאים לקחו חלק באירוע הספורט העירוני "מתגלגלים" בכפר סבא, שמתקיים בעיר זו השנה ה- 10
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

19/04/2017

את האירוע המוצלח ארגנה כמיטב המסורת רשות הספורט העירונית של עיריית כפר סבא

ילדים, נערים, מבוגרים ומשפחות רבות השתתפו באירוע הספורט העירוני "מתגלגלים בכפר סבא"- טיול משפחות באופניים, המתקיים בעיר זו השנה העשירית ברציפות. את האירוע המוצלח ארגנה כמיטב המסורת רשות הספורט העירונית של עיריית כפר סבא. האירוע התקיים במעמד מ"מ וסגן ראש העיר צביקה צרפתי. ובחסות מכבי שירותי בריאות, עיתון קול הכפר, מכון הכושר  profit ומפעל המים.

המשתתפים שהגיעו לאירוע  הספורטיבי ונהנו ממזג אוויר נפלא, רכבו בשני מסלולים שאורכם  5 ק"מ ו- 11 ק"מ .
נקודת הפתיחה היתה בפארק העירוני, ואחריה המשיכו הרוכבים לכיוון  שכונת הדרים ובחזרה לפארק. הרכבים במסלול הארוך רכבו דרך השביל המוביל למושב צופית, המשיכו לכיוון יער קפלן, ושם עצרו להתרעננות עם לימונדה קרה והכנות פיתות בטבון, המשיכו  לשבילים היפים של שכונת בית ונוף, חצו את רחוב בן יהודה, נכנסו לשכונת הדרים, משם היישר לסיום הרכיבה בפארק.

ומי שעוד נותר לו כוח לאחר הרכיבה, המשיך ליהנות מפעילויות ספורט מגוונות שהציעו מארגני האירוע בפארק: משחקי שולחן,  נופש פעיל, כדורעף על הדשא, מסלול אתגרי עם מכשולים ומסלולי רכיבה על רמפות.

ביסום האירוע קיבל כל משתתף תעודה, מדליה ומתנה מדליקה.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, "העובדה שכל כך הרבה משתתפים הגיעו לאירוע הספורט "מתגלגלים בכפר סבא", מעידה יותר מכל על הרוח הספורטיבית של תושבי העיר. רשות הספורט עמלה לכל אורך שנה לחזק את ולשרש בקרב כל הקהלים את חשיבות הפעילות הגופנית לשמירה על אורח חיים בריא ואני שמח שהדבר מתקיים הלכה למעשה בשטח. תודה לשאול מיטלברג מנהל רשות הספורט, למשה ויינשטוק, שהפיק את האירוע  ולצוות עובדי הרשות שחשבו על כל פרט להצלחתו".

לוח מרקט כפר-סבא