עיריית כפר סבא חושפת: שוטי הנבואה, בלקן ביט בוקס ודני סנדרסון יופיעו על הבמה המרכזית בחגיגות ה- 69 של מדינת ישראל

19/04/2017
עיריית כפר סבא חושפת: שוטי הנבואה, בלקן ביט בוקס  ודני סנדרסון יופיעו על הבמה המרכזית בחגיגות ה- 69 של מדינת ישראל

החגיגות יתקיימו גם השנה במרכז העיר ולאורכו שלרחוב ויצמן לאור ההצלחה בשנים האחרונות.

החגיגות יפתחו בשעה 20:00 במגוון הופעות חיות, הרכבים מקומיים, מתנפחים לילדים ומסיבות רחוב.

עיריית כפר סבא חושפת את האמנים, שיופיעו ביום העצמאות במרכז העיר ולאורך רחוב ויצמן:
שוטי הנבואה, דני סנדרסון, בלקן ביט בוקס, פאר טסי, עידו בי וצוקי, עמירן דביר וחזקי סופר עם התזמורת של שניאור רוזנבלום, טליסמאן ו-  djאונלי, backbeat ן- dj מנומס וזאת לצד להקות והרכבים מוסיקאליים מקומיים. השנה יתפרסו הבמות לאורך רחוב ויצמן בקטע הרחובות כצנלסון ורוטשילד.

לאור הצלחת חגיגות יום העצמאות במרכז העיר בשנים האחרונות החליטו בעירייה לקיים את החגיגות גם השנה לאורכו של רחוב ויצמן וברחובות הסמוכים, זאת כחלק מהאסטרטגיה העירונית להחיות את מרכז העיר ולהנגיש את חגיגות יום העצמאות לקהלים רבים יותר.

על פי התוכנית, לאורכו של רחוב ויצמן והרחובות הסמוכים במרכז העיר, יוצבו במות מרכזיות המיועדות לכל המשפחה, יריד דוכני מזון ושלל אטרקציות לבני כל הגילאים. במיוחד עבור הילדים והפעוטות הוכן מגוון רב של פעילויות והפעלות כגון- מופע קרקס ייחודי, מתנפחים, הולכי קביים , להטוטני שטח ועוד. כמיטב המסורת ייקחו חלק באירוע גם כישרונות מקומיים מובילים, תזמורת הקונסבטוריון,  ולהקות של גופי התרבות בכפר סבא.

במתחם השוק תתקיים מסיבת live  עם הופעות חיות וג'אם סשן חי לתוך הלילה. כמו כן, במסגרת החגיגות יתקיימו כמידי שנה מופעי זיקוקין, שכידוע מהווים חלק בלתי נפרד משמחת החג.

עיריית כפר סבא מארגנת הסעות הלוך וחזור ממתחם האירועים ללא תשלום.

לפירוט אירועי עצמאות לחצו כאן